Bedrijfsfeest Beslist.nl

 

Aan Showtime Evenementenbureau de uitdaging om met een verrassend, bijzonder en origineel bedrijfsfeest voorstel te komen.Onze event professionals kwamen met het volgende idee….Een dagvullend programma met veel actie, spanning en sensatie tijdens de James Bond Experience met als afsluiting een knallende feestavond die werd verzorgd door een 538 DJ.
– Beslist.nl

Teambuilding Art Group

 

Vanuit de organisatie van de Art Group kreeg Showtime Evenementenbureau de vraag dat het bedrijfsuitje dit jaar in het teken moest staan van teambuilding. Onze eventmanagers hebben deze vraag vertaald naar een bijzonder teambuildingprogramma dat in het teken stond van samenwerken, communicatie en samen bouwen.
– Art Group

Jubileumfeest Overheidsdienst

 

“We kijken terug op een grandioze avond en willen je hiervoor hartelijk danken! We krijgen van heel veel collega’s reactie op de avond, dat iedereen het leuk heeft gevonden. Jullie hebben er zeker een grandioze avond van gemaakt”
– Overheiddienst

Incentive Reis Improvers

Voor een Telemarketingbureau uit Amsterdam heeft Showtime in 2016 een compleet georganiseerde Incentive reis naar Rome georganiseerd.
– Improvers

Bedrijfsfestival Urenco

 

“Vanuit onze organisatie hebben wij veel positieve geluiden mogen ontvangen over het verloop van de dag, de aankleding van het eigen terrein, de muziek en het heerlijke eten. Alles was goed georganiseerd en we willen Showtime graag hartelijk danken voor de leuke en gezellige festivaldag.”
– Urenco

Relatie event Hitachi


“Het was een fantastische dag en onze mailbox staat vol met bedankjes van gasten. We hadden bijna dubbel zoveel aanmeldingen als vorig jaar, en daar is het ons allemaal om te doen.”
– Hitachi

Business Events

Bedrijfsevenement organiseren? Kies voor Beleving!

Business events (of bedrijfsevenementen) organiseren is iets bijzonders. Zorgen voor een tinteling, vol inspiratie, beleving of bewustwording. Het is wat wij doen. Als evenementenbureau een beklijvend business event organiseren. Niet voor niets heten wij Showtime! Business event met impact organiseren? Ieder bedrijf is anders, en dus ook ieder bedrijfsevenement. Toch staan uw business events niet op zich. Naar onze mening moet het passen in het totale bedrijfsbeleid, bij de manier van communiceren en vóóral aansluiten bij uw doelgroep. Wij durven kritisch te zijn en samen naar de kaders te kijken. Als evenementenbureau verzorgen we daarom graag uw zakelijke business evenementen: klantendag, relatie event, bedrijfsopening, jubileum programma, teambuilding event, kick-off sessie, motivatie dag, bedrijfsfeest, open dag

 

Daag jij onze event-professionals uit? Vraag gratis info aan!

Leuk dat u interesse heeft om uw business event te laten organiseren door Showtime Evenementenbureau. Onze Event Professionals hebben ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende en bijzondere bedrijfsevenementen. Of het nu gaat om een relatie-event een klantendag, bedrijfsfestival op eigen locatie, een onvergetelijk bedrijfsfeest of een incentive reis. Voor elke type bedrijfsevenement hebben we wel een klantcase. Dus bent u opzoek naar een geschikte partner voor het organiseren van uw bedrijfsevenement en wilt u er zeker van zijn dat alles van a tot z goed geregeld is plan is een vrijblijvende afspraak met een van onze event professionals. Of neem vandaag nog telefonisch contact op voor meer inspiratie via het nummer 074 – 256 98 98.

 

Waarom Showtime Evenementenbureau?

BIJZONDER

BIJZONDER

 

Alleen maar bijzondere events bij Showtime

LOCATIE ADVIES

LOCATIE ADVIES

 

Showtime voorziet je van gratis locatie advies

NEDERLAND

NEDERLAND

 

Events in heel
Nederland én verder

OP MAAT

OP MAAT

 

Samen creëren we uw top event op maat!

Ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van bijzondere bedrijfsevenementen!