Bedrijfsevenement op maat

Bedrijfsevenement op maat organiseren? Showtime is uw partner!

Bent u op zoek naar een professionele partner die u ondersteund bij het organiseren van een uniek bedrijfsevenement op maat?
Showtime Evenementenbureau heeft ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende bedrijfsevenementen voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches. Zo hebben we door de jaren heen bijzondere en onvergetelijke evenementen mogen organiseren op het gebied van bedrijfsfeesten op locatie, bedrijfsopeningen, bedrijfsjubileums, relatie events en klantendagen.

 

Een geslaagd bedrijfsevenement op maat begint bij een persoonlijk afgestemd plan!

Een geslaagd bedrijfsevenement op maat begint bij het voortraject waarbij de behoeften, wensen, locatie, activiteiten, budget, food & baverage etc. In kaart worden gebracht. Samen met u maken we een persoonlijk afgestemd plan. Daag jij ons uit? Bel 074 256 98 98 of vul het contactformulier in!

 

Daag jij ons uit? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wilt u graag meer informatie ontvangen? vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze event professionals. Wij staan u graag te woord en laten u graag via een persoonlijk gesprek weten wat we voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek zullen we uw wensen en behoeften ten aanzien van het evenement proberen helder te krijgen om vervolgens met een speciaal op maat gemaakt plan bij u terug te komen. Wilt u nu al graag wat meer informatie neem dan vandaag nog telefonisch contact op via het nummer 074 – 256 98 98.

 

BIJZONDER

BIJZONDER

 

Alleen maar bijzondere events bij Showtime

LOCATIE ADVIES

LOCATIE ADVIES

 

Showtime voorziet je van gratis locatie advies

NEDERLAND

NEDERLAND

 

Events in heel
Nederland én verder

OP MAAT

OP MAAT

 

Samen creëren we uw top event op maat!

Showtime Evenementenbureau 10 jaar expertise in het organiseren van onvergetelijke bedrijfsevenementen op maat

Bedrijfsevenement op maat

Gemeente Amsterdam

Als comité zijn wij unaniem zeer tevreden over het feest: de avond was super! Aanvankelijk overlegden we zelf met de locatie en beheerder, maar fijn dat alles via jullie is gaan lopen. Dat beviel heel goed. De bijzondere uitstraling gaf de sfeer, de mensen kenden de ruimte bijna niet terug. De kwaliteit van het eten/bediening, entertainment was allemaal super. Het was een geweldige show! – Gemeente Amsterdam

showtime stershowtime stershowtime stershowtime ster

Business event op maat

Rabobank

Beste Niek, het was wederom uitstekend geregeld. Wat een fraaie locatie ook, dat sprak zeer aan!

showtime stershowtime stershowtime stershowtime stershowtime ster