REIZEN EUROPA

PERSONEELSREIZEN BINNEN EUROPA

 

Mag u de personeelsreis / incentive / personeelsweekend voor uw bedrijf organiseren? Een prachtige taak! En natuurlijk heeft u al nagedacht over de mooie bestemmingen…. Samen met uw collega’s wandelen over de Champs Elysees in Parijs, bezoek London Eye of vaar gezellig in een boot door de grachten van Brugge? Wist u dat 3 Op de 10 incentives een fraaie bestemming in Europa kiezen, Ons evenementenbureau helpt u niet alleen met het organiseren, maar ook met het adviseren. Zo weten wij uit ervaring dat Parijs, Londen en Berlijn populaire bestemmingen zijn.

Toch ga ik graag een stapje met u terug. Wat is het doel van uw personeelsreis? Met welk gevoel moeten de collega’s huiswaarts keren? Is er een financieel kader? Wilt u 1 nacht, 2 nachten of meerdere nachten? Een actieve of passieve invulling? Met vliegtuig, trein of bus? Het zijn veel vragen, maar een personeelsreis organiseert u niet zomaar. Een doordracht programma, een bijzondere bestemming, allemaal afgestemd op de groep. Ons evenementenbureau organiseert al ruim 10 jaren de fraaiste personeelsreizen binnen Nederland, Europa en daarbuiten. We kennen de kansen en valkuilen als geen ander. En die kennis nemen we graag mee tijdens het samenstellen van uw persoonlijke “reis plan” .

INFORMATIE AANVRAGEN

– PERSONEELSREIZEN EUROPA –

 

Leuk dat u interesse heeft in een personeelsreis binnen europa georganiseerd door Showtime Evenementenbureau. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en selecteer de stad waar u graag meer informatie over zal willen ontvangen. De afdeling sales zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen en behoeften te bespreken. Of neem vandaag nog telefonisch contact op via het nummer 074 – 256 98 98.

 

informatie aanvragen