Kerstfeesten & Eindejaarsfeesten

 

Charles Dickens | Kerstgala | Kerstborrel op locatie | Caribbean Christmas | The Winter Carol |  Oud & Nieuw | Kerstborrel op maat | Eindejaarsfeest op maat | Winter wonderland

charles-dickens

Charles Dickens

 

Beleef een kerstfeest in stijl van Charles Dickens en zijn wereldberoemde “Christmas Carol”. De avond voert u terug naar het London van 1850, waarvoor we u ontvangen bij een prachtige authentieke locatie. Buiten branden fakkels, een zwerver bedelt om geld en u wordt ontvangen met kruidenbitter van ouderwetse receptuur.

Vanaf 50 personen – € 80,00 per persoon

 

Caribbean Christmas

Caribbean Christmas

 

Dit jaar het kerstfeest over een andere boeg gooien?  Tijd om de  stijve collega’s een beetje los te maken?  Wij mixen de sfeer van een Tropical Paradise met een sfeervol kerstfeest.  De titel: Caribbean Christmas!  What you see is what you get for christmas!

Vanaf 75 personen – prijs op maat

 

Kerstborrel-op-locatie

Kerstborrel op locatie

 

Een kerstborrel organiseren is een leuke, originele én voordelige manier om met de collega’s het jaar af te sluiten. Maar wat gaat u doen, en hoe kleedt u de Kerstborrel aan? Op een externe locatie, of in uw eigen pand? Onze “Kerstborrel Ideeën” bieden een standaard pakket aan faciliteiten & activiteiten waarmee u in een handomdraai een bijzondere kerstborrel organiseert.

Vanaf 30 personen – Prijs op maat

 

The Winter-Carol

The Winter Carol

 

Vuurkorven, een levende kerstboom en een grote rode loper met daarop akoestische live muziek… De start van een stijlvolle Winterse avond ter afsluiting van het afgelopen jaar, om vooruit te blikken op wat komen te gaat en om te genieten van vandaag. The Winter Carol is hét indrukwekkende kerstfeest waarbij alles aan bod komt: van knus tot knallend, en garant voor speciale avonden!

Vanaf 50 personen – € 80,00 per persoon

 

Kerstgala

Kerstgala

 

Een stijlvolle kerstgala avond om uw gasten in de watten te leggen, uw werknemers te bedanken of een behaalde doelstelling te vieren. De rode loper is uitgerold, theaterspots schijnen en fotocamera’s flitsen. U bent van harte welkom op een exclusief VIP feest, en wordt onthaald door onze stijlvolle gastheer in wit maat kostuum.

Vanaf 50 personen – € 80,00 per persoon

 

kerstquiz

Kerstquiz

 

Combineer kerst sfeer met een leuke Kerst Quiz en het swingende concept van “We all love the 70s, 80s & 90s”, en je hebt het meest swingende kerstfeest sinds jaren.

Vanaf 50 personen – € 25,00 per persoon

 

Winter-wonderland

Winter Wonderland

 

Wanneer u op zoek bent naar een magische winterse sfeer voor uw feest, dan is Winterwonderland het feestconcept voor u!

Vanaf 100 personen – € 50,00 per persoon

 

Vrienden van piano Live

Vrienden van Piano Live

 

Een indrukwekkend programma voor bedrijfsfeesten met een minimale groepsgrootte vanaf 150 personen. De feestelijk uitgedoste massa, leuke eetkraampjes en uw eigen uitnodigings-tickets brengen uw gasten geheel in de sfeer van een speciaal live concert. Als echte fans worden de gasten ontvangen, en treffen zij midden in de zaal een fraai rond podium met daarop twee opvallende piano’s. Een gastvrouw serveert alvast lekkere drankjes, en vanuit trendy heupbakken bieden promotiedames hapjes aan…

Vanaf 150 personen – € 45,00 per persoon

 

Apres ski feest

Apres Ski Feest 

 

Hét winterse apres-ski gevoel, houten huisje, veel ski’s en de kenmerkende muziek… Uw gasten worden welkom geheten in de “Party Stube” door een verleidelijke skileraar, wiens charmes als een warme deken zullen werken.

Vanaf 30 personen – € 27,50 per persoon

 

Top 2000 quiz

Top 2000 Quiz

 

Het radio evenement van het jaar, nu als avondprogramma op jullie borrel of feest! Tijdens deze avond combineren we de allerbeste muziek, testen we jullie muziekkennis en natuurlijk is er lekker eten. Deze Top 2K is dé avond voor jong & oud…

Vanaf 40 personen – € 29,95 per persoon

 

Showbizzquiz

Showbizzquiz

 

De beste combinatie van fun, competitie en showbizz in 1 programma. Tijdens de Showbizz quiz zorgen voor een glitter & glamour gevoel, maar met de nodige competitie. Kies bijvoorbeeld voor een fraai theater als decor voor u quiz, daarna swingen dein foyer met de DJ en tussendoor natuurlijk lekker eten.

Vanaf 50 personen – Prijs op maat

 

Kerstfeest, kerstborrel of eindejaarsfeest organiseren? It’s Showtime 

Gezellig met het personeel het jaar afsluiten tijdens een kerstfeest of eindejaarsfeest georganiseerd door Showtime evenementenbureau? De leukste kerstuitjes ideeën hebben we voor u hierboven op een rijtje gezet. Van een kerstborrel organiseren op uw eigen bedrijf tot een winter wonderland feest. Voor elke doelgroep hebben we leuke programma’s. Mocht u graag meer tips willen ontvangen of interesse hebben in een kerstuitje op maat, wij geven u graag vrijblijvend advies.  ambiance, gezelligheid, knus en (culinair) genieten zijn de ingrediënten voor een sfeervol kerstfeest. Showtime heeft de afgelopen jaren al veel leuke kerstfeesten mogen organiseren. Bekijk hieronder alvast een kleine impressie uit onze klantcases.

 

Informatie aanvragen? Onze event-professionals helpen u graag!

Leuk dat u interesse heeft in een van de themafeesten van showtime. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in
en selecteer het themafeest waar u graag meer informatie over zal willen ontvangen. Een van onze event-professionals zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om voor u een passend feestconcept te vinden wat voldoet aan uw wensen en behoeften.

Team Showtime

Let Us Entertain You!