REIS OP MAAT

PERSONEELSREIS OP MAAT

 

Op zoek naar die bijzondere personeelsreis? Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus waarom de reizen wel?  Bij Showtime zijn alle reis bestemmingen voorbeelden, en alle personeelsreizen organiseren we geheel op maat. Samen bepalen we úw eigen personeelsreis!Hoe wilt u uw personeelsreis, incentive of personeelsweekend invullen?  Actieve of passieve reis?  Twee, drie of meer dagen? Met bus, trein of vliegtuig? Voor een jongere, oudere of gemeleerde groep? Is er een bijzondere aanleiding voor de reis? Showtime Evemementenbureau organiseert al ruim 10 jaren de fraaiste personeelsreizen, in Nederland, Europa en daarbuiten. Tijdens een eerste gratis kennismakinggesprek vertelt u uw wensen en delen we onze kennis.  Het resulteert bij 8 van de 10 klanten in een persoonlijk “reisplan”; uw op maat georganiseerde personeelsreis met daarin alle wensen, verblijfsplaatsen en investeringen.  In 1x geregeld, wel zo fijn!

Ook de tijdens de personeelsreis maatwerk begeleiding. Wanneer we samen uw wensen verwerken in een bijzondere reis, dan doen we er alles aan om deze 100% te laten slagen.  We laten niets aan het toeval over, en daarom gaat onze reis specialist met u mee op reis.  Zichtbaar en onzichtbaar zorgen we voor een nauwgezette regie tijdens de reis.  Zo lijkt het alsof alles precies op tijd gereed staat, er altijd naar u uitgekeken wordt en menukaarten bijvoorbeeld persoonlijk zijn gemaakt.  Zo kunt u ook zelf optimaal genieten!

REFERENTIES

PERSONEELSREIS OP MAAT –

INFORMATIE AANVRAGEN

PERSONEELSREIS OP MAAT –

 

Leuk dat u interesse heeft in een personeelsreis op maat en ons wilt uitdagen om voor u een tof voorstel op papier te zetten (helemaal gratis). Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en probeer zo duidelijk mogelijk aan te geven hoe u uw personeelsreis/incentive reis op maat invulling zou willen geven. De afdeling sales zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om samen met u de wensen en behoeften door te spreken. Of neem vandaag nog telefonisch contact op via het nummer 074 – 256 98 98

 

informatie aanvragen