Bedrijfsjubileum

Bedrijfsjubileum organiseren? Elk jubileum professioneel georganiseerd!

Een onvergetelijk bedrijfsjubileum organiseren voor uw bedrijf? Een bedrijfsjubileum vieren doe je niet elk jaar. Een bijzonder moment waarvoor je iets speciaals zoekt! Met collega’s en partners, misschien wel met de beste relaties en leveranciers. Showtime Evenementenbureau is een ster in het organiseren van een jubileum op maat. Geen standaard arrangement, maar geheel op maat voor u bedacht en georganiseerd. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus zorgen wij voor uw unieke jubileum programma!

 

Vier uw jubileum met een open dag of feestavond? 

Een jubileum wordt vaak gevierd met een feestavond, maar daarnaast zijn er veel meer mogelijkheden. Binnen de WKR (werkkostenregeling) is een bedrijfsjubileum op uw eigen bedrijf fiscaal zeer interessant. Denk aan een open dag voor relaties en klanten (dag 1), een familiedag voor collega’s, partners en kinderen (dag 2) en afsluiten met een groot feest. Zo zijn alle kosten aftrekbaar binnen de WKR en bedient u 3 doelgroepen met 1 programma. Personeelsreis of goed doel als bedrijfsjubileum? Veel bedrijven kiezen er ook voor om met het personeel een bijzondere personeelsreis te organiseren. Wij organiseren bijvoorbeeld uw reis naar Barcelona, Berlijn, Antwerpen en Maastricht, of misschien wel naar het bijzondere New York? Ook hiervoor vertellen we u graag meer: bel 074 – 256 98 98 en we helpen u graag!

“We zijn zeer tevreden over het gehele feest, van voortraject tot op de avond zelf. Alles dus. De mensen praten nog steeds over het feest en daar doe je het natuurlijk voor. De contacten met Joey en Bart verliepen zeer soepel en jullie stonden altijd voor ons klaar. Heel fijn werken dit! Tijdens de avond was het eten lekker, de typetjes leuk en de dansvloer!”

 

– 70 Jarig Jubileum Kinkelder metal solutions BV

showtime stershowtime stershowtime stershowtime stershowtime ster

Informatie aanvragen? Showtime Evenementenbureau ontzorgt

Leuk dat u interesse heeft om uw bedrijfsjubileum te laten organiseren door Showtime Evenementenbureau. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in door op onderstaande knop te klikken en probeer zo duidelijk mogelijk aan te geven hoe uw bedrijfsjubileum invulling zou willen geven. De afdeling sales zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om samen met u de wensen en behoeften door te spreken. Of neem vandaag nog telefonisch contact op via het nummer 074 – 256 98 98.

 

25 jarig Jubileum

Health Care Group

Wij hebben een fantastische avond beleefd. Van begin tot eind zijn onze verwachtingen overtroffen. We weten hoe moeilijk het is om een gevoel bij een feestavond te creëren, maar dit hebben jullie uitstekend gedaan! – 25 jarig jubileum Health Care Group

showtime stershowtime stershowtime stershowtime ster

15 jarig Jubileum

Telecity Group Netherlands BV

We hebben ons uitstekend vermaakt, een heerlijke dag gehad. Alles zat mee, van de omgeving tot het weer. Het kever rijden werd erg goed ervaren, maar het chillen bij de helicopters in de lounge was ook heerlijk… En het helicopter vliegen was natuurlijk het hoogtepunt van de dag! Jullie collega Nicole heeft het uitstekend gedaan, alles heel fijn geregeld zo. Ik hoefde nergens achteraan.

showtime stershowtime stershowtime stershowtime stershowtime ster

40 jarig bedrijfsjubileum

Metaalbedrijf Diepenmaat

We Het was een prachtige dag! We hebben werkelijk niet 1 wanklank gehoord. Grappig dat je met elkaar zolang bezig bent met deze dag en dat alles voorbij vliegt.  Dat betekent alleen maar dat alles 200% is verlopen, dank!

showtime stershowtime stershowtime stershowtime stershowtime ster

“Beste Niek, we kijken terug op een grandioze avond en willen je hiervoor hartelijk danken! We krijgen van heel veel collega’s reactie op de avond, dat iedereen het leuk heeft gevonden. Jullie hebben er zeker een grandioze avond van gemaakt.”

 

– 25 Jarig Jubileum Overheidsdienst

showtime stershowtime stershowtime stershowtime stershowtime ster

BIJZONDER

BIJZONDER

 

Alleen maar bijzondere events bij Showtime

LOCATIE ADVIES

LOCATIE ADVIES

 

Showtime voorziet je van gratis locatie advies

NEDERLAND

NEDERLAND

 

Events in heel
Nederland én verder

OP MAAT

OP MAAT

 

Samen creëren we uw top event op maat!