Klantendag

Klantendag organiseren? Showtime Evenementenbureau verbindt uw bedrijf & klanten!

Uw beste klanten persoonlijk bedanken, contact maken in een andere setting, uw bedrijf op de kaart zetten. Een klantendag of relatie event is dé ultieme bindingstool en het moment waarop merkbeleving en mensen samenkomen. Inspirerend! Maar voor welke invulling kiest u: inhoudelijk of fun? Waar gaat u dat organiseren, en wie zorgt ervoor dat alles 200% gesmeerd verloopt? Een kolfje naar de hand van Showtime, waar we jaarlijks circa 25 klantendagen en relatie events organiseren voor de top van Nederland.

 

Showtime Evenementenbureau 15 jaar ervaring in het organiseren van Relatie evenementen 

Uw klantendag kan maar 1x goed, en begint reeds bij het eerste contact met uw doelgroep. Hoe springt uw programma eruit tussen alle uitnodigingen en golf toernooien? Wij kennen de do’s & don’ts van een geslaagde klantendag en vertellen u er graag meer over. Kost u niets, maar levert gegarandeerd veel op. Bel gerust met de Showtime specialisten: 074 – 256 98 98.

“Het was een fantastische dag en onze mailbox staat vol met bedankjes van gasten. We hadden bijna dubbel zoveel aanmeldingen als vorig jaar, en daar is het ons allemaal om te doen.”

 

– Relatie-event Hitachi

showtime stershowtime stershowtime stershowtime stershowtime ster

Versterk de band met uw relaties? Vraag gratis informatie aan!

Leuk dat u interesse heeft om een Klantendag/Relatie-event te laten organiseren door Showtime Evenementenbureau. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in door op onderstaande knop te klikken en probeer zo duidelijk mogelijk aan te geven hoe uw relatie-event graag invulling zou willen geven. De afdeling sales zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om samen met u de wensen en behoeften door te spreken. Of neem vandaag nog telefonisch contact op via het nummer 074 – 256 98 98.

 

BIJZONDER

BIJZONDER

 

Alleen maar bijzondere events bij Showtime

LOCATIE ADVIES

LOCATIE ADVIES

 

Showtime voorziet je van gratis locatie advies

NEDERLAND

NEDERLAND

 

Events in heel
Nederland én verder

OP MAAT

OP MAAT

 

Samen creëren we uw top event op maat!

Klantendag

Canon Nederland

Links en rechts was sneeuw gevallen, maar vol goede moed togen de Canon accountmanagers en klanten richting Holten voor de start van een bijzondere rally. Met grote Canon stickers op de auto’s verschenen de Canon deelnemers aan de start. Elke kever bestond uit een accountmanager met zijn interne relaties, en gezamenlijk beleefden zij deze competitieve rally. Gebroederlijk en gedreven toerden de Kevers deze uitdagende rally. Nadien een ervaring en relatie rijker.

showtime stershowtime stershowtime stershowtime stershowtime ster

Relatie-evenement

Corporate finance en consultancy bedrijf

Het was wel even wennen met die oude auto’s (de achteruit zit in elke auto weer anders). Maar als je het eenmaal doorhad was het heerlijk toeren op de route. Complimenten voor de route met mooie dorpjes en omgeving. Het rijden met verschillende navigatie technieken benadrukt echt het rally gevoel en iedereen heeft het ontzettend leuk gevonden. De locatie werd als erg mooi ervaren met erg goed eten (op het terras). Complimenten aan jullie voor de geslaagde organisatie, inclusief de rallyschilden en snelle foto service aan het einde van de Rally.

showtime stershowtime stershowtime stershowtime stershowtime ster

“Prachtige en verrassende locatie voor deze dag. Niemand was er ooit geweest. De kevers voor de deur was een mooie binnenkomer, en de tocht was erg geslaagd.  De stop met vliegtuigen was een fraaie verrassing en had niemand verwacht. De vele bedankjes na afloop zeggen genoeg!”

 

Klantendag Comparex Nederland B.V.

showtime stershowtime stershowtime stershowtime stershowtime ster