Bijzondere uitjes

Flying Heritage events | Helikopter dorpping | Papenburg scheepswerf excursie | Dubbeldekkerdiner | Cessna vliegen

 

 

Bijzondere uitjes

Flying Heritage Events

Relaties trakteren op een onvergetelijk Event? U zoekt iets werkelijks unieks? Het Flying Heritage Event is een uniek Event waarin u een middag beleeft met de fraaiste historische vliegtuigen! Een demonstratie van een levensechte Spitfire? Meevliegen met het bekende “Flying Fortress” en ander Flying Heritage? Wij bieden u een onvergetelijke middag, met desgewenst ook mogelijkheden voor een congres, vergadering, presentatie en BBQ of buffet. Vanaf 25 personen – Vanaf € 300,00 p.p

Dubbeldekkerdiner

Stap in deze prachtige authentieke Londen dubbeldekker bus en beleef het ultieme engelse gevoel uit de jaren 60 toen deze bus nog rond reed door de straten van Londen. Nu wordt de bus ingezet voor een culinaire rondrit die u rijdt van van voorgerecht naar hoofdgerecht naar nagerecht en dat bij drie verschillende restaurants. Ervaar zelf een culinaire avond uit, in de leukste bus van Nederland! Vanaf 25 personen – Vanaf € 74,95 p.p. 

Cessna Vliegen

15 minuten lang vliegen, vrijheid, uitzicht. Voel de spanning van uw eerste take off! Een bijzonder programma mét bindingstool voor relaties.Vanaf 12 personen – Vanaf € 119,95 p.p.

Helikopter dropping

Stel je voor: jullie maken je op voor een middagje met het personeel, maar het programma is nog steeds een verrassing. Na een kopje koffie gaat het programma beginnen, en nemen we het eerste team mee naar buiten. Daar aangekomen klinken de wieken van een grote helikopter. De verbazing is groot en het enthousiasme des te meer! Vanaf 20 personen – Vanaf € 125,00 p.p.

Papenburg Scheepswerf Excursie

Werkelijks iets indrukwekkend ondernemen? Graag nemen we u mee naar de grote papenburg scheepswerf, waar de absolute paradepaardjes in cruiseschepen gebouwd worden. De “Aurora”, “Radiance of the Sea”, de “Disney Dream” en de fonkelnieuwe “Anthem of the Sea”, en dat allemaal door jullie te bekijken! Vanaf 25 personen – Vanaf € 35,00 p.p. 

Een bijzonder teamuitje/bedrijfsuitje organiseren? It’s Showtime 

Showtime Evenementenbureau organiseert de meest bijzondere bedrijfsuitjes en teamuitjes. Van een stoer flying heritage event met oude vliegtuigen tot een dubbeldekkerdiner waarbij je samen op pad gaat in een klassieke engelse dubbeldekker bus die je rijdt van voorgerecht-hoofgerecht-nagerecht! Gegarandeerd dat u als organisator in de roos schiet bij het boeken van zo’n tof en origineel uitje.
Uw collega’s zullen nog jaren napraten over dat ene uitje wat u destijds heeft geboekt. Een memorabele herinnering is geboren. Heeft u extra inspiratie nodig voor het organiseren van een bijzonder bedrijfsuitje? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek en adviseren u graag.

BIJZONDER

BIJZONDER

 

Alleen maar bijzondere events bij Showtime

LOCATIE ADVIES

LOCATIE ADVIES

 

Showtime voorziet je van gratis locatie advies

NEDERLAND

NEDERLAND

 

Events in heel
Nederland én verder

OP MAAT

OP MAAT

 

Samen creëren we uw top event op maat!

Informatie aanvragen? Onze event-professionals helpen u graag!

Leuk dat u interesse heeft in een van bijzonder teamuitjes van showtime. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in
en selecteer het groepsuitje waar u graag meer informatie over zal willen ontvangen. Een van onze event-professionals zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Showtime Team

Let Us Entertain You!