Originele, bijzondere en op maat gemaakte bedrijfsevenementen van 20 tot 2.000 personen

Bedrijfsevenement organiseren | Business Events

Business events (of bedrijfsevenementen) organiseren is iets bijzonders. Zorgen voor een tinteling, vol inspiratie, beleving of bewustwording. Het is wat wij doen. Als evenementenbureau een beklijvend business event organiseren. Niet voor niets heten wij Showtime! Business event met impact organiseren? Ieder bedrijf is anders, en dus ook ieder bedrijfsevenement. Toch staan uw business events niet op zich. Naar onze mening moet het passen in het totale bedrijfsbeleid, bij de manier van communiceren en vóóral aansluiten bij uw doelgroep. Wij durven kritisch te zijn en samen naar de kaders te kijken. Als evenementenbureau verzorgen we daarom graag uw zakelijke business evenementen: klantendag, relatie event, bedrijfsopening, jubileum programma, teambuilding event, kick-off sessie, motivatie dag, bedrijfsfeest, open dag

 

Personeelsfeest organiseren

Gaat u binnenkort een feest voor uw personeel organiseren? Op zoek naar dat ene onvergetelijke idee? Je wilt uiteraard goed voor de dag komen met een originele invulling. Dan kan daar nogal wat werk bij komen kijken. De personeelsfeesten zijn meestal eigenlijk pas echt geslaagd als er maanden na afloop nog positief over wordt gepraat!  Bij Showtime zorgen we daarvoor, bijna volledig uit eigen bedrijf, nemen we u zoveel mogelijk werk uit handen.

 

Personeelsfeest Organiseren

Op maat georganiseerde personeelsfeesten van 20 tot 2.000 personen!

Klantendag

Klantendag Organiseren

Hoe waardeer je je beste klanten? Hoe bindt je nieuwe klanten aan jullie bedrijf? Hoe zou je zelf graag als “goede klant” behandeld willen worden? Tijdens een een op maat georganiseerde klantendag kun je de contacten met klanten aanhalen, hen inspireren en extra binden aan het bedrijf! Showtime Evenementenbureau organiseert klantendagen voor vele diverse bedrijven, variërend prestaties met sprekers, een themafeest met artiesten, tot een dag met een exclusief karakter. Maar altijd staat uw klant centraal; en datgene wat het beste bij hen past!

 

Bedrijfsevenement Philips referentie
Bedrijfsevenement KPN referentie
Bedrijfsevenement ABN AMRO referentie
Bedrijfsevenement Grolsch referentie

Jubileumfeest Organiseren

Jubileumfeest organiseren? Heeft uw bedrijf een mijlpaal bereikt en wilt u samen een fraai jubileumfeest vieren? Op een creatieve manier invulling geven aan uw jubileum met personeel, relaties en andere genodigden? Showtime heeft al veel bedrijven mogen feliciteren met een jubileum, en het organiseren van een jubileumfeest. Of u 5, 10, 15, 20, 25, 40 , 50 of misschien 100 jarig jubileum viert, wij denken met u mee over een passende invulling. Van uitnodiging, feestlocatie, catering, artiesten, vermaak, bestemming, attenties, decoraties tot toegift. Niets automatisering, wij werken op persoonlijke basis. Zeker voor een jubileumfeest of jubileumfeestavond. Bekijk al de mogelijkheden voor uw jubileumfeest op onze site. Aarzel niet om te bellen of bel als u nog vragen heeft: 074 – 256 98 98

 

Jubileumfeest Organiseren

10, 15, 20, 25, 40, 50, 75,100 jarig jubileum vieren? It’s Showtime

Incentive Organiseren

Incentive Reis Organiseren

Een bijzondere beloning voor collega´s organiseren? Targets behaald en het gehele team waarderen? Een incentive (reis) is een een fraaie beloning voor uw team! Wanneer een belangrijke doelstelling is behaald, is een gepaste waardering op zijn plek. Grote doelstellingen vragen om grote(tere) beloningen. Incentives/persoonlsreizen zijn een vorm van waardering die niet alleen beloning uitspreekt, maar ook het teamgevoel versterkt.

 

“Celebrate your people. If you don’t celebrate great moments, how can you create a company? – Richard Branson”

Personeelsuitje Organiseren

U bent uitgekozen als persoon die een leuk personeelsuitje mag organiseren ? Maar u weet niet exact wat voor een programma u wilt organiseren voor uw collega’s? Showtime Evenementenbureau helpt u graag! Met onze deskundige en ervaren eventmanagers kunnen wij u op maat gemaakte personeelsuitjes aanbieden. Of u nou een actief middag programma wil, of een gezellige thema feestavond, Showtime is de partner die u zoekt voor het organiseren van een leuk en geslaagd personeelsuitje. Door de diverse keuze in programma’s of een mix van een middag en avond programma, vergeten u en uw collega’s gegarandeerd deze unieke dag nooit meer! U legt uw wensen bij ons neer en Showtime zal uw wens uitwerken tot een grandioos personeelsuitje.

 

Business event personeelsuitje

Meer informatie over bedrijfsevenementen?

Showtime Evenementenbureau meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende bedrijfsevenementen voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches. Showtime verzorgt uw business event van A tot Z. Onze eventexperts helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijk programma. Daag jij onze eventprofessionals uit? Bel  074 – 256 98 98 of vraag vrijblijvend meer informatie aan:

 

Interessante cases van bedrijfsevenementen 

 

Teambuildingsdag voor AJAX in Lattrop-Brekelkamp

Teambuildingsdag voor AJAX in Lattrop-Brekelkamp In de aanloop naar de eindstreep van de voetbalcompetitie, streek het AJAX team traditiegetrouw neer in Oost Overijssel. Niet het voetbal elftal, maar de sales afdeling was ditmaal te gast voor een teambuilding weekend....

Teambuilding in Hengelo voor Apollo Vredestein

Een gezamenlijke teambuildingsdag voor alle collega’s, met aan programma voor iedereen.  Dat was het verzoek van Apollo Vredestein. Voor de 100 personen organiseerden wij een fraaie avond belevenis als teambuildingsdag. “HEERLIJK GEARIVEERDE DAG”

Teambuilding Klantendag in Barneveld voor COMPAREX

Comparex beheert software licenties voor nationale en internationale instanties, en de binding met de ICT managers is een belangrijk gegeven in de continuatie van de dienstverlening. Speciaal voor de Top 50 klanten organiseert Comparex jaarlijks een klantendag, om het nuttige met het aangename te combineren. Voor het 2e jaar op rij mocht Showtime dit programma organiseren. “PRACHTIGE EN VERRASSENDE LOCATIE VOOR DEZE DAG!”

Teambuilding programma voor de Rabobank

De bankensector is volop in beweging en dit maakt personeelscommunicatie erg belangrijk. Voor het tweede jaar op rij vroeg Rabobank Showtime om mee te denken voor het team event. Showtime won de pitch met het programma vernieuwen & verbinden. “WE HEBBEN EEN HEERLIJKE TEAMAVOND GEHAD”

Teambuildingsweekend in Elspeet voor de OvMS

De Orde van Medische Specialisten is de beroepsvereniging voor en door medisch specialisten. Zij initieert, coördineert en stimuleert verbetering van de kwaliteit van de medisch-specialistische zorg. Voor alle medewerkers van deze organisatie werd een tweedaagse opgesteld waarin afwisseling, saamhorigheid en genieten aan bod kwamen. Vanwege de diversiteit aan activiteiten, was er voor ieder wat wils.”HET WEEKEND WAS HARTSTIKKE LEUK EN HELEMAAL GESLAAGD”