Teamversterkende Teambuildingsconcepten van 20 tot 2.000 personen

Teambuilding organiseren

Teambuilding organiseren is een bijzondere tak van sport. Hoe motiveer je een team, zonder in cliches en oubollige activiteiten te vervallen? Bij Showtime Evenementenbureau BV organiseren wij verrassende teambuildingsactiviteiten met fun & pleasure inéén! Al ruim 10 jaar organiseren wij teambuildingsprogramma’s voor diverse bedrijven. Van Rabobank tot de Politie, en alles daartussen. Geef aan wat uw wensen zijn en wij brengen een teambuildingsadvies op maat uit. Van 99% fun tot 99% inhoudelijk. Maar altijd bijzonder en doeltreffend! Daagt u ons uit om mee te denken over jullie teambuildingsactiviteit?

 

Teambuilding
organiseren

De kracht van teambuilding is een doordacht programma met impact. Laat uw mensen actief bezig zijn met verrassende teambuildingsactiviteiten waarbij fun & inhoud samengaan. Soms op 1 dag, maar een weekend weg is soms nog beter. We vertellen u onze ervaring, tips en het soort programma dat bij uw wensen past. Inclusief locatie advies voor een top programma.

 

TEAM = Together Everyone Achieves More!

Teambuilding in
vele varianten

Fun is een van de krachtigste manieren om de band binnen het team te versterken. Samen bezig zijn versterkt de teamspirit en het teamwork. Daarbij onderga je samen een beleving een teamervaring die je samen in jaren van dagen met elkaar kunt delen. Onze teambuildingsarrangementen zijn stuk voor stuk bijzonder:  iets wat de collega’s niet eerder ondernomen hebben. Daar kun je mee komen in deze kritische tijd!

 

Teambuilding
activiteiten

In meer dan 10 jaren organiseerde Showtime tientallen fraaie teambuildingsactiviteiten. Variërend van heel veel fun, tot heel veel inhoud.  Op de Wadden eilanden, op de Veluwe of middenin de Biesbosch. Wij tippen u niet alleen over de fraaiste teambuildingsarrangementen  maar we organiseren deze ook compleet.

 

Teambuilding: business meets pleasure

Teambuilding of Teamtraining

In de situaties waar enkel een verbindende dag niet voldoende is, kan een teambuildingsprogramma met trainer/coach of teamtraining zinnig zijn. Showtime werkt met diverse trainers / coaches, die verschillende trainingen kunnen verzorgen.  Van “Mindfulness weekend op de Wadden” tot een “Teamkrachten training” van 1,5 uur.

 

Meer informatie over Teambuilding?

Al meer dan 10 jaren helpen wij bedrijven met bijzondere teambuilding. Wij helpen u graag met dat éne effectieve programma en brengen gratis ons advies uit over een doeltreffend programma, bijpassende locatie en de volledige organisatie daarvan. U ziet rook en wilt vuur?  Bel ons:  074 – 256 98 98 of vraag hier meer informatie aan: