Teambuilding

Teambuilding organiseren: een oppepper voor het hele team!

Scrapheap Challenge | Teambuilding Uitje

U kent vast het tv programma op Discovery Channel. Met beperkte middelen samen met je team een gave kar bouwen van hout, banden en alles wat je verder kunt vinden. Het ultieme teambuildingsprogramma en 100% weerproof!

Scrapheap challenge

The Herbie Hunt | Teambuilding Uitje

De bekendste kever aller tijden – Herbie – wordt vermist. Jullie groep wordt opgedeeld in verschillende onderzoeksteams. Aan jullie de opdracht om deze geliefde kever op te sporen. Communicatie, goed speurwerk en teamwork is van belang!

Herbie Hunt

Teambuild your BBQ | Teambuilding Uitje

Jullie worden In groepen in het bos gedropt; enkel en alleen op het team aangewezen. In de “survival kit” bevinden zich diverse middelen, waaronder een GPS systeem. Puzzel samen de juiste route uit en kom aan op de eindbestemming waar een overheerlijke BBQ in legerstijl op jullie staat te wachten middenin de Natuur!

Teambuild your BBQ

Laat het creatieve brein in je los | Teambuilding Creatief

Creatief teambuildingsprogramma waarbij je moet samenwerken op een doek. Voordat de spuitbussen gepakt kunnen gaan worden is het van belang om eerst goed te communiceren hoe jullie deze opdracht als team gaan aanvliegen.

Laat het creatieve brein in je los

Keveruitje Teamchallenge | Teambuilding uitje

Wilt u een originele manier uw teambuildingsuitje invullen? Kies voor het Keveruitje Teamchallenge! Bij dit arrangement is absolute samenwerking en vertrouwen vereist om samen met het team de route te volbrengen met de Classic Kevers.

Keveruitje Teamchallenge

Doelgericht Werken | Teambuilding Workshop

Bent u in voor een sportief & enerverende activiteit met teamwork, uitdaging en respect? En wil je leren hoe je doelgericht te werk kunt gaan Dan is deze actieve team building activiteit echt wat voor jullie! Ervaar het zelf.

Doelgericht Werken

Back 2 Work BBQ | Teambuilding Koken

Dit programma start op de eerste werkdag na de zomervakanties (of de eerste werkdag na de jaarwisseling), en nodigt iedereen uit om de neuzen actief in dezelfde richting te zetten.

Back 2 Work BBQ

De Culinaire Connectie | Teambuilding Koken

Een combinatie van smaken, personen en verbindingen leiden deze dag tot culinaire lekkernijen. Daarmee is het een ideale metafoor én tool om elkaar (beter) te leren kennen.

De Culinaire Connectie

Buggyrally Teamchallenge | Teambuildingsuitje

Tijdens het Buggy teambuildingprogramma staan contacten en samenwerking centraal. Middels speciale navigatie technieken is extra overleg noodzakelijk om de juiste route te vinden!

Buggyrally Teambuildingprogramma
Beter Leren Communiceren

Beter Leren Communiceren | Teambuilding Communicatie

Een bekende marketingpsycholoog bracht de verschillen tussen mensen in kaart. Iedereen heeft een eigen kleur (het bekende kleur bekennen), of per situatie verschillend – een combinatie van kleuren. Welke kleur ben jij?

Meet & Greet

Meet & Greet | Teambuilding Kennismaken

Na een fusie, reorganisatie, nieuwe werkindeling of overname verlangt u als werkgever dat u personeel goed gaat samenwerken zonder dat ze elkaar (goed) kennen. Elkaar kennen, begrijpen en ondersteunen is voor elke organisatie belangrijk. Met “Meet & Greet” zetten we een gericht traject in waarbij de collega’s zich aan elkaar gaan voorstellen.

Make it Click

Make It Click | Teambuilding Kennismaken

Tijdens deze dag gaan we samen op zoek naar de “click” in uw organisatie. Hiervoor openen we de dag met een inleidend verhaal van een communicatie expert. Aansluitend wordt de groep in kleinere groepjes verdeeld. Er wordt veel met beeld, pen en papier gewerkt waardoor snel visuele inzichten ontstaan.

De Notendop

De Notendop | Teambuilding Communicatie

De Notendop is een team building communicatie middag met een hands-on benadering, leuke opdrachten en een verfrissend effect op de groep.

The Sky is the Limit

The Sky is The Limit | Teambuilding Coaching

Hoe waardeert u uw commerciële werknemers? Welke waardering ontvangen zij voor behaalde resultaten? Tijdens het “Sky is the Limit” event stimuleren wij uw medewerkers tot nóg hogere prestaties, met een riante beloning in het vooruitzicht!

Het Beste Idee van

Het Beste Idee van… | Teambuilding Coaching

Tijdens een inspirerende dag stimuleren we ideeën en ondernemerschap en dagen we uw verkoop medewerkers maximaal uit! We warmen op met een inspirerende lezing van een Nederlandse topspreker, waarna uw medewerkers een uitdagend assessment ontvangen.

De Uitdaging

De Uitdaging | Teambuilding Coaching

Tijdens dit programma boren we leiderschapskwaliteiten en interne trots aan op een wijze die men nog lang zal heugen… Een bijzonder programma ter lering en motivatie!

Wie goed doet

Wie goed doet… | Teambuilding Samenwerken

Het programma “Wie goed doet… “ is een verrassende manier van teamwork waarin we gaan bijdragen aan een nobel doel. Lokaal en oprecht, om een bijzonder gevoel te creëren. Het gevoel van maatschappelijke betrokkenheid; het gevoel dat we helpen. Samen de schouders eronder, en daarmee de groei van trots en teamgevoel.

Get it Done

Get it Done | Teambuilding Samenwerken

Energie, mentale kracht en resultaten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Beïnvloed je 1 van de 3 dan verander je direct de uitkomst. Een bekende coach/trainer maakt dit graag inzichtelijk, waarmee u direct inzicht krijgt in de energie naar succes.

Teambuilding en de Werkkostenregeling (WKR)

Als organisatie en werkgever kun je een aantal zaken fiscaal vriendelijk aan je personeel verstrekken of vergoeden, zoals in dit geval teambuildingsactiviteiten, bedrijfsuitjes, trainingen of klantendagen. Dit doe je via de Werkkostenregeling. Showtime Evenementenbureau is WKR Proof! Wat wil dat zeggen? Veel van onze teambuildingsprogramma’s zijn geaccrediteerd door de belastingdienst en 100% aftrekbaar. Op deze manier wordt het nog aantrekkelijker om een teambuildingsprogramma of teamuitje voor uw personeel in te plannen. Graag vertellen we u hier in een persoonlijk gesprek meer over. Wilt u een afspraak maken met een van een onze eventprofessionals dan kunt u contact opnemen via het nummer 074 256 98 98.

Werkkostenregeling

Teambuilding bedrijfsuitjes waarbij Fun centraal staat

Fun is een van de krachtigste manieren om de band binnen het team te versterken. Samen op een informele manier op pad en genieten van het uitje brengt personen dichter bij elkaar. Samen bezig zijn versterkt de teamspirit en het teamwork. Daarbij onderga je samen een beleving een geluksmoment die je samen in jaren van dagen met elkaar kunt delen. Showtime Evenementenbureau heeft ruim 10 jaar ervaring in het versterken van het teamgevoel tijdens bedrijfsuitjes. Wilt u graag Inspiratie opdoen van teambuildingsactiviteiten met een fun karakter? bekijk hieronder het aanbod!

Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is succes. – Henry Ford –

Werkvorm of een uitje als teambuilding activiteit?

Binnen showtime Evenementenbureau onderscheiden we twee soorten teambuildingsprogramma’s. (1) werkvormen die de basis vormen van een teambuildingprogramma. Denk hierbij aan werkvormen die te maken hebben met communicatie, samenwerken, vertrouwen, kennismaken of coaching. Door vooraf een doel te stellen met uw team kunnen we samen bepalen welke teambuildingsactiviteit het beste bij u past als groep. (2) Team building in de vorm van activiteiten/uitje. Dit is meer een informele manier om teamgevoel te verbeteren binnen uw team. Denk hierbij aan activiteiten die te maken hebben met sport, creativiteit, fotografie, koken, schilderen, escape room, muziek.

Teambuilding ideeën met een werkvorm als karakter

Een werkvorm is een een oefening die door iemand (vaak een gespreksleider) wordt ingezet om een bepaald doel te bereiken met een groep mensen. Wij bieden verschillende soorten werkvormen aan waarbij je als team verschillende disciplines kunt oefenen en verbeteren. Hieronder een overzicht zodat u wat inspiratie kunt op doen.

Leadership is the art of getting someone else to do something you want done because he wants to do it.  – Dwight D. Eisenhower

Teambuildingsactiviteiten van 8 tot 800 deelnemers

Alle teambuildingsactiviteiten en uitjes die worden aangeboden door Showtime Evenementenbureau kunnen worden geboekt vanaf 8 personen afhankelijk van de locatie. Onze hoofdvestiging is gevestigd in Delden Overijssel waar ook onze meeste motorische voertuigen, decoratie en overige evenementenspullen opgeslagen liggen met betrekking tot de meeste teambuildingsprogramma’s. Vandaar dat we op onze hoofdlocatie in Delden teams kunnen ontvangen vanaf 8 personen. Op onze overige nevenlocaties die zijn gevestigd door heel Nederland is het kleinste team voor een teambuildingsprogramma te boeken vanaf 12 personen.

Teamwork: Simply stated, it is less me and more we

Teambuilding op locatie? Te boeken in heel Nederland

Bij ons is het mogelijk om elk gewenst teambuildingsprogramma op locatie te organiseren. Als Evenementenbureau hebben we veel contacten met unieke en bijzonder locaties door heel Nederland. Heeft u inspiratie nodig voor een mooie geschikte locatie? Onze eventprofessionals staan u graag te woord en helpen u graag. Daarnaast hebben we naast onze hoofdvestiging in Delden de beschikking over diverse partnerlocaties in het westen van het land. Heeft u zelf een passende locatie gezien voor uw teambuilodingsactiviteit dan kunt u in overleg met ons deze locatie aandragen en kijken we samen wat de meest geschikte teambuildingsactiviteit is. Kortom in overleg is heel veel mogelijk.

Teambuilding programma volledig afgestemd op uw wensen

Showtime Evenementenbureau is uw partner als u professionele partner zoekt met betrekking tot uw teambuildingsactiviteit. Al ruim 10 jaar organiseren onze professionals onvergetelijke teambuildingsprogramma’s voor diverse bedrijven. Wij organiseren teambuildingactiviteiten in vele vormen en varianten, van 99% fun tot 99% inhoudelijk. En alles ertussenin, maar altijd volledig afgestemd op uw wensen. Veelal draait het hierbij om terugkerende thema’s, zoals onderlinge communicatie, bedrijfswaarden (kernwaarden), klantgerichtheid en verbeteren van resultaten. Daagt u ons uit om mee te denken over jullie teambuildingsactiviteit?

BIJZONDER

BIJZONDER

 

Alleen maar bijzondere events bij Showtime

LOCATIE ADVIES

LOCATIE ADVIES

 

Showtime voorziet je van gratis locatie advies

NEDERLAND

NEDERLAND

 

Events in heel
Nederland én verder

OP MAAT

OP MAAT

 

Samen creëren we uw top event op maat!

Kom in contact met onze Teambuilding event-professional en vraag vrijblijvend informatie aan!

Onze professionele eventmanagers adviseren u graag. Jaarlijks organiseren wij meer dan 500+ teambuildingsevenementen voor diverse doelgroepen door heel Nederland. Wilt u graag een team building event organiseren voor uw eigen personeel en bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat wij voor uw team spirit kunnen betekenen vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 074 256 98 98 en wij staan u graag te woord.