Hoe onze klanten de bedrijfsuitjes en personeelsfeesten hebben beleefd… 

rijksoverheidlogo

25 jarig jubileumfeest

“Beste Niek, we kijken terug op een grandioze jubileum avond en willen je hiervoor hartelijk danken! We krijgen van heel veel collega’s reactie op de avond, dat iedereen het leuk heeft gevonden. Jullie hebben er zeker een grandioze avond van gemaakt.”

Rijksoverheid –

Klanten event

“Prachtige klantendag en verrassende locatie. Niemand was er ooit geweest. De kevers voor de deur was een mooie binnenkomer, en de tocht was erg geslaagd.  De stop met vliegtuigen was een fraaie verrassing en had niemand verwacht. De vele bedankjes na afloop zeggen genoeg!”

– Comparex

Kick Off feest

“Het was een erg goed feest. Mooie opbouw van de avond en met SlamFM hebben jullie perfect ingespeeld op onze doelgroep.”

– Verhage

25 jarig jubileumfeest

“Wij hebben een fantastische avond beleefd. Van begin tot eind zijn onze verwachtingen overtroffen. We weten hoe moeilijk het is om een gevoel bij een bedrijfsjubileum te creëren, maar dit hebben jullie uitstekend gedaan!”

– Health Care Group

logoformfarmers1

Fusie Feest

“Heel erg gaaf om Gerard Ekdom op het personeelsfeest te hebben, we hadden dit eigenlijk nooit eerder zo gehad. De filmbeelden waren voor iedereen een hele leuke verrassing en de zaal stond geregeld bol van het lachen. Na afloop hebben we vanuit alle kanten complimenten ontvangen.”

– ForFarmers

Klanten event

“Het was een fantastische klantendag en onze mailbox staat vol met bedankjes van gasten. We hadden bijna dubbel zoveel aanmeldingen als vorig jaar, en daar is het ons allemaal om te doen.”

– Hitachi

70 jarig Jubileumfeest

“Hallo Bart, je vroeg ons om een reactie, dus hierbij een mailtje. We zijn zeer tevreden over het gehele feest, van voortraject tot op de avond zelf. Alles dus. De mensen praten nog steeds over het jubileumfeest en daar doe je het natuurlijk voor. De contacten met Joey en Bart verliepen zeer soepel en jullie stonden altijd voor ons klaar. Heel fijn werken dit! Tijdens de avond was het eten lekker, de typetjes leuk en de dansvloer!” Als cijfer een dikke 8,5!

– Kinkelder Lasertechniek BV

15 jarig jubileumfeest

“We hebben ons uitstekend vermaakt tijdens dit bedrijfsuitje, en een heerlijke dag gehad. Alles zat mee, van de omgeving tot het weer. Het kever rijden werd erg goed ervaren, maar het chillen bij de helikopters in de lounge was ook heerlijk… En het helikopter vliegen was natuurlijk het hoogtepunt van de dag! Jullie collega Nicole heeft het uitstekend gedaan, alles heel fijn geregeld zo. Ik hoefde nergens achteraan.” Een dikke 9 als cijfer!

– Telecity Group 

logorabobank

Teambuilding event

“Beste Niek, we hebben een heerlijke teambuilding avond gehad. Van veel collega´s hoor ik alleen maar positieve berichten, en vooral de bijzondere invulling sprak erg aan. Dit was een welkome afwisseling met andere jaren, en heeft dus heel goed uitgepakt. Op naar de volgende!”

Rabobank –

Fusie feest

“Alles ging goed tijdens het bedrijfsfeest. De locatie was prachtig, goed drinken, lekkere hapjes en vriendelijk personeel. Het typetje was geweldig en kreeg de stemming er echt in! De openingsfilm ging echt over onze vestigingen en de bekende DJ’s maakten het af, heel veel mensen zijn ook nog op de foto geweest!”

– Reef infra

Personeelsreis

“Hallo Bart, de personeelsreis is super verlopen. Het was een geweldig hotel, gave activiteiten, hele gezellige feestavond en heerlijk eten. Al onze verwachtingen zijn waargemaakt, wat hebben wij het fantastisch gehad. Joey was heel attent tijdens de dag. Alles was perfect georganiseerd. Hoe Showtime evenementenbureau het organiseert verdiend niets meer dan lof!”

– Uneto Vni

Kerst event

“Hallo Niek, mede namens de directie moet ik jullie hartelijk bedanken voor het kerstfeest. We zijn alweer enkele weken verder maar nog praten veel collega’s erover. In de kantine hangen zelfs een aantal tekeningen! De locatie, het eten, Scrooge, ze waren allemaal perfect afgestemd en iedereen vond het heerlijk. Super, bedankt!”

– Turner

logoamsterdam

Eind feest stadsregio

“Beste Bart, als comité zijn wij unaniem zeer tevreden over het feest: de avond was super! Aanvankelijk overlegden we zelf met de locatie en beheerder, maar fijn dat alles via jullie is gaan lopen. Dat beviel heel goed. De bijzondere uitstraling gaf de sfeer, de mensen kenden de ruimte bijna niet terug. De kwaliteit van het eten/bediening, entertainment was allemaal super. Het was een geweldige show!”

– Gemeente Amsterdam

Familiedag

“Beste Bart, wat hebben we genoten zaterdag van de Familiedag!  Natuurlijk was het weer helemaal perfect, maar alle activiteiten waren goed bezocht en iedereen heeft het naar de zin gehad. Beoordeeld met een 9. Intussen heeft Showtime de aanvraag voor het volgende event ontvangen.”

– Dynobend

40 jarig Jubileum

“Het was een prachtige jubileum dag! We hebben werkelijk niet 1 wanklank gehoord. Grappig dat je met elkaar zolang bezig bent met deze dag en dat alles voorbij vliegt. Dat betekent alleen maar dat alles 200% is verlopen, dank!”

– Diepenmaat

Weekend weg Tecklenburg

“De communicatie vooraf verliep soepel. We werden goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken en de verwachting die wij hadden is zeker waargemaakt. Bij de Herbie Hunt bleek teambuilding erg belangrijk, wat goed bij onze groep paste. Leuk dat er ook nog teams waren die Herbie hebben gevonden. We hebben met elkaar een gezellige avond in de Ierse pub van het hotel gehad. Tijd om bij te kletsen werd erg gewaardeerd. De ochtendactiviteit met tandemfietsen viel goed in de smaak. Door de mooie omgeving was een frisse neus halen in de ochtend een goede bezigheid. Ondanks enkele regendruppels, ook wederom een hoop gezelligheid in de groep gehad. Al met al een geslaagde tweedaagse.” Beoordeelt met een 8,5

– Politie Twente

logokpn

Sales incentive

“Beste Bart, het was een super dag, niets dan lof. Het was ook erg mooi weer, dus we konden erg ver kijken vanuit de helikopter. Iedereen heeft het er nog over, super!”

KPN –

Teambuilding

“Hallo Nicole, het was een super teambuilding dag donderdag, iedereen heeft ontzettend genoten. Het weer was perfect, jullie programma was lekker afwisselend en de begeleiding van Fred uitstekend. Voor herhaling vatbaar!”

– Mercedes

Weekend weg

“Beste Niek, we hebben vorige week geëvalueerd met ons bestuur en hebben eigenlijk alleen maar goede reacties ontvangen. Het was een heel fraai weekend, en vooral de scheepswerf en de lunch sprongen eruit. Iedereen heeft het er nog over! Ook het hotel, het eten en de andere activiteiten waren prima, maar deze twee bleven echt hangen. Bedankt voor jullie bezielende begeleiding, op naar de volgende!”

– Hulpdiensten Gelderland

Jubileumfeest

“Beste Bart, het was een prachtig bedrijfsjubileum afgelopen zaterdag! Vanuit diverse hoeken hebben we complimenten gekregen over de locatie, het eten en het programma. We gaan intern nog evalueren maar ik wilde je deze complimenten alvast doorgeven. Dank, Nienke.”

– Brink

logophilips

Sales incentive

“De verwachting vooraf is perfect geschetst ten opzichte van de dag. We hebben zonder uitzondering een topdag gehad, al was het soms wel heel koud. Ook de communicatie was erg prettig, duidelijk en snel. Als cijfer een 9 voor de totale dag, inclusief het eten, ik weet jullie voor de volgende keer te vinden!”

Beoordeeld met een 9

– Philips

Team event

“Hallo Niek, ook dit jaar was het helemaal goed, we hebben niks te klagen. Het was even puzzelen tijdens de route, maar dat juist veel hilariteit.  Het buggy rijden en graffiti spuiten werden als beste gewaardeerd, maar ook de bootjes waren leuk. Steppen was best intensief, maar dat wisten we vooraf. Het eten was goed, niks mee, en ruim voldoende drankjes. Gewoon een heerlijke teambuilding dag!”

– Drenthea

Bedrijfsuitje

“Het was een heel erg goed bedrijfsuitje. Niemand had achteraf nog op- of aanmerkingen. Het was gewoon een erg leuke feestavond. De locatie was erg goed gekozen, deze sloot perfect aan bij hoe we de avond wilden hebben. Ook was de grootte van de ruimte exact goed voor het aantal personen dat er was (deze werd later op de avond iets verkleind om mensen richting de voorkant te stuwen). Het eten was verbluffend lekker en iedereen kon snel een hapje nuttigen. De band speelde leuke muziek waarbij de dansvloer de hele avond gezellig volstond. Ook Elvis deed het goed. Maar vooral de gastheer bij de deur zorgde er voor dat het direct gezellig werd met zijn aanstekende humor. De persoonlijke organisatie vooraf en tijdens de feestavond was fijn om mee samen te werken. Een dikke pluim voor iedereen die betrokken is geweest bij de organisatie.” Beoordeelt met een 8

– SKM Accountants

Weekend weg Barchem

“Het weekend was hartstikke leuk en helemaal geslaagd! We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Het was erg mooi weer deze 2 dagen, dat hielp zeker. De verdelen van de kevers ging goed, maar voor sommigen duurde het net wat te lang voordat alle sleutels uitgedeeld waren, aangezien ze graag direct wilden instappen en wegrijden. Maar ze begrepen uiteindelijk de noodzaak van de extra uitleg over de kevers. De route was mooi (schitterende omgeving) en iedereen vond het ook goed te vinden. We hadden vooraf niet verwacht dat tijdens de BBQ + het feest iedereen zo gaaf verkleed was, dus dat was voor ons als organisatie een welkome verassing. We konden lekker buiten eten en hebben ons op het avond feest prima vermaakt. De plek waar het feest was was leuk, de dansvloer zorgde voor extra sfeer en het was 1 grote gezellige avond. De activiteiten op de volgende dag waren goed gekozen: voor elk wat wils. De Boswachter was helemaal geweldig. Echt een boswachter die vol passie vertelt over de mooie natuur. Het tandemfietsen en de buggyrally gingen ook goed. Iedereen kon zijn/haar eigen activiteit kiezen. Een aantal mensen wilde niets doen en in de zon op het terras zitten, dit was ook prima.” Beoordeelt met een 8+

– Orde van medische specialisten

logourenco

Feestavond

“Vanuit onze organisatie hebben wij veel positieve geluiden mogen ontvangen over het verloop van de avond, de aankleding van de zaal, de muziek en het heerlijke eten. Alles was goed georganiseerd en we willen Showtime graag hartelijk danken voor de leuke en gezellige bedrijfsfeest avond.”

Beoordeelt met een 9

Urenco –

Feestavond

“Het was een heel erg goed personeelsfeest. Niemand had achteraf nog op- of aanmerkingen. Het was gewoon een erg leuke feestavond. De locatie was erg goed gekozen, deze sloot perfect aan bij hoe we de avond wilden hebben. Ook was de grootte van de ruimte exact goed voor het aantal personen dat er was (deze werd later op de avond iets verkleind om mensen richting de voorkant te stuwen). Het eten was verbluffend lekker en iedereen kon snel een hapje nuttigen. De band speelde leuke muziek waarbij de dansvloer de hele avond gezellig volstond. Ook Elvis deed het goed. Maar vooral de gastheer bij de deur zorgde er voor dat het direct gezellig werd met zijn aanstekende humor. De persoonlijke organisatie vooraf en tijdens de feestavond was fijn om mee samen te werken. Een dikke pluim voor iedereen die betrokken is geweest bij de organisatie.” Beoordeelt met een 8

– Odin Groep

Bedrijfsuitje

“Het bedrijfsuitje is goed en leuk verlopen. Een goede locatie, goede begeleiding ter plekke, een leuk programma en lekker eten na afloop. We hadden het voordeel dat we deze dag als groep zijnde alleen bij het restaurant waren, waardoor iedereen zijn eigen plek voor het spel op kon zoeken en we met de gehele groep de volle aandacht kregen.  We hadden er heerlijk weer bij, waardoor iedereen buiten kon zitten. De Herbie Hunt is leuk opgezet. Er is ruimte om even niets te doen en rustig te zitten, maar sommigen onder ons waren in tegenstelling daarop juist erg fanatiek en de hele middag in de weer. Het programma is een goede mix van actief en passief.” Beoordeelt met een 8,5

– OV Software

Weekend weg Elspeet

“Het advies tijdens het voortraject heeft echt geholpen om mensen te enthousiast te maken om te komen: er zijn 35 mensen meer gekomen dan verwacht! De gekozen locatie was voor beide locaties zeer goed te bereizen. Het eten was voortreffelijk en vooral de High Tea was helemaal het einde. Het entertainment, de spelshow en muziek waren erg leuk en paste goed bij ons. De aanwezigheid van Showtime tijdens het weekend zorgde ervoor dat we volledig ontlast werden en dat alles zo soepel verliep. Een dikke 9 voor jullie!” Beoordeelt met een 9

– A. Hak industrial services

logonam

Bedrijfsuitje

“We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen! De middag was leuk en vooral gevarieerd. Het kever rijden sprong er bijzonder uit, maar ook de graffiti en solexen werden goed ontvangen. De Piano Live Band was leuk, het eten goed, Metamorfose Hoek leuk en dit maakte de feeststemming helemaal af. Juist ook die volle dansvloer, de muziek, collega’s die feestvieren. Allemaal alleen maar positief!  Gelukkig hebben jullie volhard in het Lounge gedeelte, voor de personen die de muziek (te) hard vonden. Een aparte ruimte met leuke film vonden ze erg fijn…De begeleiding en organisatie hebben we als helemaal goed ervaren. Prettig contact gehad met Rieke en ook tijdens de dag heeft ze alles goed toegelicht.”

Beoordeelt met een 8

– NAM 

Feestavond

“Na het 4-gangen diner gingen nog alle voetjes van de vloer op de lekkere Kerst- en dansmuziek. Vooral de afwisseling van activiteiten sloeg erg goed aan bij alle medewerkers. Van voortraject tot het event, alles was goed georganiseerd, een erg prettige samenwerking dus. Een eindejaarsfeest om niet snel te vergeten.” Beoordeelt met een 9

– Bonduelle

Bedrijfsuitje Vrouwenpolder

“Een heerlijk middag op de scoeters gereden. De route was iets aan de lange kant, maar dat vond niemand een probleem. Iedereen had een glimlach op het gezicht en genoot van het wind- door- de- haren- gevoel en het gezellig kletsen met elkaar. De begeleiding deed bij de start een duidelijke uitleg over de werking van de scoeters en hielden ons (op een positieve manier) goed in de gaten tijdens de route. Het bedrijfsuitje was boven verwachting!” Beoordeelt met een 8,5

– Erfgoed

Business Event

“Beste Niek, het business event was wederom uitstekend geregeld. Wat een fraaie locatie ook, dat sprak zeer aan!”

– Rabobank

logoshell

Weekend weg Leende

“Reactie na afloop aan Showtime: Beste Niek, de reacties over zowel het programma, de locatie als het eten waren erg enthousiast. Een erg geslaagd weekend dus!”

Beoordeelt met een 9

Shell – 

Feestavond

“De professionele begeleiding van Showtime Evenementenbureau heeft ons een onvergetelijk personeelsfeest bezorgd. Het bestuur van onze personeelsvereniging heeft – dankzij de inzet van Showtime – zelf ook kunnen genieten van een fantastische avond!” Beoordeelt met een 9,5

– Gemeente Maarssen

Feestavond

“De gasten verschenen in bijpassende Black-Tie, hetgeen voor de gewenste cachet bij het themafeest zorgde. Daarbij heeft iedereen het erg naar hun zin gehad. Ook erg prettig was dat Showtime zo flexibel was om dit feest op iedere mogelijke locatie te laten plaatsvinden.” Beoordeelt met een 8,5

– Gamma 

Feestavond

“Wij zijn zeer content over de organisatie van ons bedrijfsfeest. De gewekte verwachting was goed. Communicatie kort & snel, dat was erg prettig. Het uitnodigingstraject met de tickets was god, alhoewel wij misschien achteraf de gasten warmer hadden moeten/kunnen maken. Er zijn ook minder mensen geweest dan gehoopt. De entree en opening van het feest waren super. Vooral op de lasershow hebben we alleen maar leuke reacties gehad. Het eten was lekker, vooral dat iedereen kon pakken wat hij/zij het lekkerste vindt. De sfeer qua festival kwam goed over daarom was de sfeer ook erg goed. Informeel, laagdrempelig en feestelijk.  We zijn gewoon zeer tevreden over jullie en weet jullie de volgende zeker weer te vinden.” Beoordeelt met een 8,5

– Countus

logocanon

Relatie event

“Links en rechts was sneeuw gevallen, maar vol goede moed togen de Canon accountmanagers en klanten richting Holten voor de start van een bijzondere rally. Met grote Canon stickers op de auto’s verschenen de Canon deelnemers aan de start. Elke kever bestond uit een accountmanager met zijn interne relaties, en gezamenlijk beleefden zij deze competitieve rally. Gebroederlijk en gedreven toerden de Kevers deze uitdagende rally. Nadien een ervaring en relatie rijker.”

– Canon

Feestavond

“We hebben leuke en gewaardeerde reacties op het bedrijfsfeest ontvangen. Iedereen heeft zich bijzonder vermaakt. Vooral de openingsact en Lois Lane zijn erg blijven hangen, bedankt!” Beoordeelt met een 9

– Unit 4 Agresso

MT Beloning

“Verrassend en indrukwekkend programma en culinair uitmuntend. Tot in detail georganiseerd, en vele complimenten namens het gehele MT.” Beoordeeld met een 9

– Ballast Nedam 

Feestavond

“Beste Ruben & Niek; een werkelijk fantastische personeelsfeest avond die te snel voorbij is gegaan! Erg professioneel hoe alles tot in de puntjes is geregisseerd, van onze logo’s op de schermen, de bloemen in bedrijfskleuren tot het entertainment duo met grappen over onze medewerkers. Tijdens de avond en na afloop hebben we vele, vele bedankjes ontvangen, en met name de informele opzet van de avond sloeg erg aan. Dankzij de band was de dansvloer de gehele avond gevuld. Nogmaals dank en we zullen Showtime Evenementenbureau 200% bij collega’s aanbevelen.” Beoordeelt met een 9

– Intratuin

logoisala

Bedrijfsuitje

“Een prima verlopen dag. Met alle sneeuw was het een plaatje van een locatie, een plaatje van een programma en bijzonder prettig dat onze wensen verwerkt konden worden in het bedrijfsuitje. Chapeau en we treffen elkaar gegarandeerd weer!”

Beoordeelt met een 9,5

Isala ziekenhuis –