Actieve uitjes

 

Segway Huren | Buggy rijden | Seventies Express | James bond Experience | GPS Tocht | Keveruitje | Helikopter dropping | Workhop Schermen | Drone Workshop |  Grafiti workshop | Wie is de mol Stadsspel | Citygame Iphone Express | Beach Break | RIB boot varen | Legertruck dropping | High land games | Scrapheap Challenge | Scooter rijden

 

James Bond Experience

James Bond Experience

 

James Bond Experience! Op een mysterieuze locatie wordt u ontvangen. Plots valt echter het licht uit; een bekende 007 tune wordt hoorbaar en op een groot scherm wordt een film van James Bond ingestart… Uw gasten worden visueel ingeleid in de wereld van de bekende superspion. De film lijkt echter een open einde te hebben, en uw gasten gaan zelf het vervolg van deze James Bond film realiseren!

Vanaf 30 personen – Vanaf € 55,00 per persoon 

 

Segway Huren

Segway Huren

 

Elk jaar iets nieuws bedenken voor het teamuitje is altijd een uitdaging. Ga met de tijd mee en onderneem een Segway clinic! De segway is de bekende zelfrijdende “human transporter”. Stap op de segway, leun voorover den segway rijdt vooruit. Leun achterover en rem, of zelfs achteruit! En natuurlijk kun je sturen met het stuurtje. En met onze vakkundige begeleiding leert bijna iedereen binnen 10 minuten segway rijden!

Vanaf 30 personen – Vanaf € 29,95 per persoon

 

Seventies-Express

Seventies Express

 

Vandaag bent u tijdsreiziger en ontdekt uzelf die bijzondere activiteiten van de Seventies. Voor de één volop herinneringen, voor de ander een nieuwe kennismaking met nostalgische activiteiten. Maar voor iedereen een bijzonder geslaagd programma!

Vanaf 200 personen – Vanaf € 60,00 per persoon

 

Buggyrally

Buggyrally

 

Kom buggy rijden en beleef zelf het rally gevoel tijdens de Buggy Rally! Wij beschikken over ruim 40 glimmend nieuwe “Bugxters”: een modern en open 2-persoons voertuig, klein van stuk, laag over de grond maar slechts 250 kg. zwaar. Stoere voertuigen die geen 50 of 60, maar tot wel 70 km p/u kunnen. En uiteraard zitten jullie zelf achter het stuur!

Vanaf 8 personen – Vanaf € 44,95 per persoon

 

Gps Dropping

GPS Dropping

 

Een erg avontuurlijke invulling van het jaarlijkse feest Leuk voor een middag of avond! Tijdens de koffie rijdt een echte oude legertruck voor, gediend in Normandy 1944. In teams gaan jullie aan boord. De huif dicht, schemer verlichting aan en ervaar het bijzondere gevoel aan boord van dit historische voertuig.

Vanaf 15 personen – Vanaf € 39,95 per persoon

 

kever-rijden

Keveruitje

 

Het Keveruitje is hét Kever Rally programma voor een speciaal uitje, dag of feest In de populairste auto ooit beleven jullie een bijzondere Keverrally.

Vanaf 12 personen – Vanaf € 49,95 per persoon 

 

Helikopter Dropping

Helikopter Dropping

 

Stel je voor: jullie maken je op voor een middagje met het personeel, maar het programma is nog steeds een verrassing. Na een kopje koffie gaat het programma beginnen, en nemen we het eerste team mee naar buiten. Daar aangekomen klinken de wieken van een grote helikopter. De verbazing is groot en het enthousiasme des te meer!

Vanaf 20 personen – Vanaf  € 125,00 per persoon

 

Workshop Schermen

Workshop Schermen

 

Onze maitre (schermleraar) heet jullie welkom in de kenmerkende witte outfit, en brengt de gasten alle fijne kneepjes en technieken van het schermen bij.

Vanaf 20 personen – Vanaf € 29,95 per persoon

 

Scrapheap Challenge

Scrapheap Challenge

 

Kies voor een origineel Scrapheap Challenge programma, binnen of buiten (100% weerproof) en laat iedereen op een creatieve wijze bezig zijn tijdens dit team programma. Scrapheap Challenge; u kent vast de TV serie op Discovery Channel. Met beperkte middelen samen een gave kar bouwen van hout, banden en alles wat je verder kunt vinden… Gaan jullie ook de strijd aan?

Vanaf 20 personen – Vanaf € 39,95 per persoon

 

RIB boot varen

RIB Boot varen

 

Met ruim 70 km per uur scheer je over het water! Dit programma wordt veelal aangeboden als combinatie programma met het zeilen, Het RIB boot varen geeft toch net een iets andere dimensie aan het uitje dan dat u alleen gaat zeilen.

Vanaf 20 personen – Vanaf € 90,00 per persoon

 

Beach Break

Beach Break

 

De naam zegt het al: een “break” op het strand. Ongeacht of het mei of november is: de Nederlandse kust heeft altijd een positieve impact op mensen. Terwijl de wind door je haren blaast, geniet je van de rust in de omgeving, de activiteiten en van het eten. Samenwerking, gezonde competitie en een strand BBQ: The Beach Break biedt vele leuke activiteiten voor elke groep.

Vanaf 30 personen – Vanaf € 30,00 per persoon

 

Wie is de mol stadsspel

Wie is de mol Stadsspel

 

Één keer per jaar stelt iedereen die ene cruciale vraag: “Wie is de verrader in Wie is de Mol”? Beleef dit spel volgens het bekende TV programma, maar dan gespeeld in een stad naar keuze. Da’s leuk, gezellig en spannend inéén als uitje!

Vanaf 15 personen – Vanaf € 27,95 per persoon

 

Scooter rijden

Scooter rijden

 

Beleef zelf het retro gevoel en ga op pad met de “Scooters”. Dat zijn mooie Italiaanse scooters met die mooie retro look. Dat betekent samen lekker toeren, genieten en de wind door de haren… Ciao Bello! 

Vanaf 10 personen – Vanaf € 37,95 per persoon

 

Iphone Citygame Express

Citygame Iphone Express

 

Wil je een stadsprogramma anno 2017 beleven? Vergeet programma’s met losse A4’tjes of GPS’ en. Beleef de Citygame iPhone Express, en beleef een combinatie van interactie,  trendy opdrachten en een luxe Limousine als beloning. Dit is hét interactieve stadsspel!

Vanaf 15 personen – Vanaf € 27,95 per persoon

 

Limousine Dropping

Limousine Dropping

 

De limousine dropping is het meest verrassende uitje van Nederland! Na een kortstondige rit in de imouse worden jullie gedropt aan de rand van een stad. Erg leuk als u een grap uit wilt halen met uw collega’s! 

Vanaf 30 personen – Vanaf € 40,95 per persoon

 

Een actief uitje organiseren? It’s Showtime 

Bent u op zoek naar een actief uitje in Nederland? Showtime heeft de leukste en meest originele actieve bedrijfsuitjes hieronder voor u geselecteerd. Denk bijvoorbeeld aan het samen gezellig touren op een ouderwetse kreidler of zundapp brommer of houdt u juist van meer snelheid en actie dan is een buggyrally wellicht net iets meer meest geschikt voor u en uw groep. Wat kenmerkend is aan alle actieve uitjes georganiseerd door showtime evenementenbureu is dat u altijd zelf actief bezig bent. dit kan zijn dat u zelf het stuur in handen heeft van een stoere buggy, brommer of segway of door het uitvoeren van opdrachten zodat wij u alle gelegenheid geven om zelf het ultieme experience gevoel te beleven.

Informatie aanvragen? Onze event-professionals helpen u graag!

Leuk dat u interesse heeft in een van de actieve uitjes van Showtime Evenementenbureau. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in
en selecteer het actieve uitje waar u graag meer informatie over zal willen ontvangen. Een van onze event-professionals zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw behoeften en wensen te bespreken.

 

Showtime Team

Let Us Entertain You!