Keveruitje

 

Beetles, Burgers en BBQ | Kever rijden middag arrangement | Keverrally Ultimate | Keveruitje Vergaderbreak  | The Herbie Hunt | Driving Dinner | Keverrally & Cessna vliegen | Tussen Kever & Kitchen | Keveruitje Teamchallenge | Keverrally seventies arrangement |

 

Beetles Burgers en BBQ

Beetles, Burgers en BBQ

 

Dit is nu al hét uitje van het jaar!  Immers: mensen kiezen niet meer voor het standaard programma met een buffet, maar juist voor originaliteit. Helemaal trending zijn Foodtrucks, de buitennatuur en informele contacten opdoen.

Vanaf 15 personen – Vanaf € 79,95 p.p

 

Kever rijden

Kever rijden middagprogramma | Populair |

 

Het Keveruitje is hét Kever Rally programma voor een speciaal uitje, relatie dag of feest. In de populairste auto ooit beleven jullie een bijzondere Keverrally.

Vanaf 12 personen – Vanaf € 57,95 p.p.

 

keveruitje-teamchallenge

Keveruitje Teamchallenge

 

Wilt u een originele manier uw teambuiling uitje invullen? Kies voor het Keveruitje Teamchallenge! Bij dit arrangement is absolute samenwerking en vertrouwen vereist om samen met het team de route te volbrengen met de Classic Kevers.

Vanaf 12 personen – Vanaf € 57,95 p.p.

 

Cessna vliegen en keverrally

Keverrally & Cessna Vliegen

 

15 minuten lang vliegen, vrijheid, uitzicht. Voel de spanning van uw eerste take off! Een bijzonder programma mét bindingstool voor relaties.

Vanaf 12 personen – Vanaf € 119,95 p.p.

 

The Herbie Hunt

The Herbie Hunt

 

Uw groep wordt nietsvermoedend ontvangen in een fraaie locatie, en geniet van een kopje koffie met lekkers. Al keuvelend met collega’s blijkt een politie rechercheur zich bij uw organisatie te melden, en deze ontvouwt een belangrijk complot. De bekendste Kever aller tijden – Herbie – wordt vermist, en de lokale autoriteiten hebben kennis noch mankracht genoeg om het onderzoek tot een goed einde te brengen.

Vanaf 30 personen – Vanaf € 57,95 p.p. 

 

Driving dinner

Driving Dinner

 

Een erg leuk en bijzonder uitje voor het najaar! De combinatie van een mooie Keverrally door het avondlandschap met onderweg 3 stops bij 3 restaurants. Tijdens een sfeervolle route met nostalgische Kevers toeren jullie door het landschap in ’s werelds meest beroemde auto ooit – de authentieke Volkswagen Kever.

Vanaf 12 personen – Vanaf € 99,00 p.p.

 

70s party

70s party met een keverrally

 

Keveruitje 70’s party…Was vroeger alles beter? Ontdek het zelf tijdens een hele middag en avond in onvervalste 70’s sferen. Met recht een Topprogramma voor jong en oud, die gegarandeerd indruk zal maken.

Vanaf 30 personen – Vanaf € 115,95 p.p.

 

Een bijzonder uitje in VW Kever organiseren? It’s Showtime 

Altijd al eens in een leuke nostalgische kever of kever cabrio uit de jaren 70 willen rijden. Showtime heeft vele leuke keveruitje arrangementen samengesteld. Zo hebben we originele arrangementen speciaal gericht op een relatie dag, uitje of teambuildingsdag. Afhankelijk van uw doelstelling en invulling van de dag kunnen wij u het keveruitje adviseren wat het best bij uw wensen en behoeften past. Enkele keveruitje programma’s zijn; de herbie hunt waarbij alles draait om teamspirti Driving dinner waarbij het culinaire eten en het nostalgische rijden samen komen en de 70’s party keverrally waarbij de jaren 70 sfeer van de kever wordt vervolgd op de dansvloer in passende seventies kledij. Dit is slechts nog maar een korte opsomming wilt u meer informatie over andere keveruitje arrangementen bekijk de ideeën hieronder of bel vrijblijvend het telefoonnummer 074 256 98 98 en een van onze eventmanagers staat u graag te woord.

 

Informatie aanvragen? Onze event-professionals helpen u graag!

Leuk dat u interesse heeft in een van de keveruitjes van showtime. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en selecteer het keveruitje waar u graag meer informatie over zal willen ontvangen. Een van onze event-professionals zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de wensen en behoeften met u te bespreken.

 

Showtime team

Let Us Entertain You!