Workshops

Drone Workshop | Workshop Schermen | Graffiti Workshop | Roofvogel Workshop

 

Workshops

Drone Workshop

Drone vliegen een super leuk uitje als workshop, vergader break, spectaculair onderdeel op je feest, of gewoon om even lekker te vliegen met drones.  Drones zie je tegenwoordig overal, van camera opnames tot bouw inspecties tot speel drones. Maar heb je weleens een echte professionele drone gezien, laat staan er zelf mee gevlogen?  Tijdens onze workshop drone vliegen gaan jullie zelf drone vliegen met onze professionele drones!

Workshop Schermen

Onze maitre (schermleraar) heet jullie welkom in de kenmerkende witte outfit, en brengt de gasten alle fijne kneepjes en technieken van het schermen bij.

Graffiti Workshop

Leef je helemaal uit tijdens deze workshop. Samen met collega´s krijg je de kans om iets moois te gaan maken met echte spuitbussen en felle kleuren.

Roofvogel Workshop

Het klinkt simpel, maar heeft veel omhanden: dieren praten niet zoals mensen. En juist daarom is non-verbale communicatie van groot belang. Het is een samenspel van oprechtheid, gevoel en begeleiding. Probeer dit zelf tijdens deze workshop!

Een leuke workshop organiseren? It’s Showtime 

Workshops zijn erg populair onder bedrijfsuitjes omdat het volgen van een workshop een actieve manier is die ingezet kan worden voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het beter leren kennen van je collega’s, of het versterken van het teamgevoel. De definitie van het woord “workshop“ wil eigenlijk niks anders zeggen dan dat het een vorm is van een onderwijsactiviteit waarbij gelijktijdig de praktijk en theorie wordt aangeboden. Showtime Evenementenbureau is gericht op de zakelijke markt en biedt verschillende type workshops aan. Afhankelijk van de vraag en de doelstelling van het uitje zoekt showtime daar een passende workshop bij. LET OP! Staat de workshop die u zoekt niet in het overzicht treur dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat wij u de juiste workshop kunnen adviseren of u wellicht een ander leuk uitje kunnen voorstellen afgestemd op uw wensen.

BIJZONDER

BIJZONDER

 

Alleen maar bijzondere events bij Showtime

LOCATIE ADVIES

LOCATIE ADVIES

 

Showtime voorziet je van gratis locatie advies

NEDERLAND

NEDERLAND

 

Events in heel
Nederland én verder

OP MAAT

OP MAAT

 

Samen creëren we uw top event op maat!

Informatie aanvragen? Onze event-professionals helpen u graag!

Leuk dat u interesse heeft in een workshop van Showtime Evenementenbureau. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in
en selecteer de workshop waar u graag meer informatie over zal willen ontvangen. Een van onze event-professionals zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen en behoeften met u te bespreken.

Showtime Team

Let Us Entertain You!