Workshops

Drone Workshop | Workshop Schermen | Graffiti Workshop | Roofvogel Workshop

Originele workshop organiseren?

Workshops zijn erg populair onder bedrijfsuitjes.Door het inzetten van een workshop als bedrijfsuitje combineer je gelijktijdig de praktijk met de theorie. Tevens worden workshops tegenwoordig veel ingezet als teambuildingsactiviteit. Veelal worden workshops als onderdeel van een totaalprogramma aangeboden en ingezet. Wij zijn van mening dat onze kracht als evenementenbureau ligt bij het verzorgen van een totaalconcept waar een workshop uiteraard onderdeel van kan uitmaken. Heeft u interesse in het boeken van enkel alleen een workshop vraag dan naar de mogelijkheden. Showtime Evenementenbureau biedt een aantal eigen workshop concepten aan maar natuurlijk is het ook mogelijk om een workshop op aanvraag voor u te verzorgen.

Uitgelichte Workshops

Drone Workshop

Drone vliegen een super leuk uitje als workshop, vergader break, spectaculair onderdeel op je feest, of gewoon om even lekker te vliegen met drones.  Drones zie je tegenwoordig overal, van camera opnames tot bouw inspecties tot speel drones. Maar heb je weleens een echte professionele drone gezien, laat staan er zelf mee gevlogen?  Tijdens onze workshop drone vliegen gaan jullie zelf drone vliegen met onze professionele drones!

Workshop Schermen

Onze maitre (schermleraar) heet jullie welkom in de kenmerkende witte outfit, en brengt de gasten alle fijne kneepjes en technieken van het schermen bij.

Graffiti Workshop

Leef je helemaal uit tijdens deze workshop. Samen met collega´s krijg je de kans om iets moois te gaan maken met echte spuitbussen en felle kleuren.

Roofvogel Workshop

Het klinkt simpel, maar heeft veel omhanden: dieren praten niet zoals mensen. En juist daarom is non-verbale communicatie van groot belang. Het is een samenspel van oprechtheid, gevoel en begeleiding. Probeer dit zelf tijdens deze workshop!

BIJZONDER

BIJZONDER

 

Alleen maar bijzondere events bij Showtime

LOCATIE ADVIES

LOCATIE ADVIES

 

Showtime voorziet je van gratis locatie advies

NEDERLAND

NEDERLAND

 

Events in heel
Nederland én verder

OP MAAT

OP MAAT

 

Samen creëren we uw top event op maat!

Informatie aanvragen?

Heeft u interesse in één van onze workshops of wilt u graag een workshop op maat aanvragen of bent u benieuwd of wij die ene leuke workshop kunnen organiseren tijdens uw bedrijfsuitje? Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in en selecteer de workshop waar u graag meer informatie over wilt ontvangen. Staat de workshop er niet tussen kies dan voor de optie “anders”! Ons streven is om binnen 48 uur telefonisch contact met u te zoeken om de aanvraag te bespreken. Wilt u liever telefonisch sparren met één van onze eventprofessionals neem dan contact op via het nummer 074 256 98 98.

Showtime Team

Let Us Entertain You!