incentive reis naar rome voor Improvers

Incentive reis naar rome voor Improvers

Showtime Evenementenbureau werd uitgenodigd mee te denken over een incentive personeelsreis voor 30 verkoopprofessionals.
Bij Showtime werd gevraagd mee te denken voor een beloningstraject voor de beste verkoop professionals. Wij zijn van mening dat niet 1 reis, maar een traject van opvolgende belevingen de sleutel is tot continue motivatie van deze toppers. Als start kwamen we overeen de professionals Rome te laten beleven. Begin februari 2016 togen de 30 beste verkoop professionals richting Schiphol voor een 2 daagse beleving in de Italiaanse hoofdstad. Werkelijk alles was geregeld: van welkomstboekje tot transfers, hotel tot club, logo projecties tot persoonlijke menukaarten.

Personeelsreis naar Rome voor Improvers


Groepsgrootte: 30 personen
Locatie: Rome, Italie
Gelegenheid; Incentive reis; personeelsreis rome, Groepsreis rome
Programma: personeelsreis rome
Datum: februari 2016
Categorie; Incentive reizen rome

Programma: Incentive reis naar rome

Het programma bestond uit een aaneenschakelingen van highlights in deze prachtstad. Uiteraard bezochten we het Colosseum en de Spaanse Trappen, het Vaticaan en Trevi Fonteinen. In 9 klassieke Fiat 500’s tourden we door de stad, maakten de leukste foto’s en beleefden een echt teambuilding moment. Na een moment van opfrissen eten in 1 van de beste Klassieke Italiaanse restaurants, om de avond af te sluiten in de beste club in town. Het bedrijfslogo werd geprojecteerd terwijl getoast werd op de reis…De tweede dag was vooral een moment van bijkomen. Het Colosseum bezichtigen, genieten van lokale gerechten, chillen op het terras en stiekem toch even AJAX – Feijenoord kijken…. Het einde was veel te snel daar en per taxi terg naar het vliegveld. Wat hebben we gezamenlijk genoten van een fantastische reis!

Incentive reis naar rome voor Improvers
Incentive reis naar rome voor Improvers
Incentive reis naar rome voor Improvers
incentive reis naar rome voor Improvers
incentive reis naar rome voor Improvers

Bekijk hier de Impressievideo 

"in 9 oude fiat 500's reden we door de stad rome, Wat een beleving!"

Meer referenties

Teambuilding in Haarzuilens voor Kuehne + Nagel

De 25 directeuren van Kuehne + Nagel hadden een meeting gepland in Nederland en daarbij zochten zij een leuke teambuildingsactiviteit. “LEUKE EN ONTSPANNEN TEAMBUILDINGSACTIVITEIT DIE ENTHOUSIAST WERD ONTVANGEN DOOR ONZE DIRECTEUREN UIT VERSCHILLENDE LANDEN”

Personeelsreis naar Barcelona voor Utility

Een personeelsreis als incentive naar Barcelona! Dat was de korte maar krachtige opdracht vanuit UTILITY. Als beloning voor de topprestaties van collega’s, werden de werknemers van het salesteam van UTILITY getrakteerd op een personeelsreis naar Barcelona. Aan SHOWTIME de taak deze unieke reis samen te stellen. “WAT EEN FANTASTISCH PROGRAMMA! WE KUNNEN EEN GROEPREIS NAAR BARCELONA IEDEREEN AANBEVELEN”

Businessclub event naar Rotterdam en Den Haag

Showtime Evenementenbureau mocht al eerder 2 events voor deze businessclub organiseren, maar in 2015 werd uitgepakt met een 2 daagse reis naar een aansprekende bestemming op maximaal 2 uur reistijd. “FACINEREND OM JOHN VAN ZWEDEN TE HOREN PRATEN OVER ZIJN BUSINESS”

Benieuwd hoe wij de WOW factor voor uw personeelsfeest kunnen creëren?  

Daag ons uit, onze eventprofessionals adviseren u graag!

Showtime Evenementenbureau Team

Benieuwd hoe wij de WOW factor voor uw personeelsfeest creëren?  

Daag ons uit, onze eventprofessionals adviseren u graag!

Altijd op de Hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief icon

Blijf per email op de hoogte van de laatste evenementen, trends & ontwikkelingen!