Groepsactiviteit organiseren | Leuke groepsactiviteiten

Ideeën voor groepsactiviteit of groepsactiviteiten

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Wij hebben de meest populaire groepsactiviteiten voor u onder elkaar gezet en organiseren deze graag voor u. Als Evenementenbureau kennen we niet alleen dé ultieme groepsactiviteit, maar tippen we u ook over een fraaie bijpassende locatie. Zo boekt u een fraaie groepsactiviteit, locatie en eten/drinken met 1 telefoontje. Welkom bij Showitme!

Onderstaand vind u een complete begrippenlijst van alle aangeboden groepsactiviteiten en groepsuitjes die veel worden geboekt bij Showtime Evenementenbureau. Wilt u meer informatie over een bepaalde activiteit klik op de link en u krijgt meer uitleg over dit begrip en hoe je deze activiteit kunt inzetten voor uw personeelsuitje of bedrijfsuitje!

 

Groepsactiviteiten organiseren

Wij organiseren graag een fraaie groepsactiviteit voor u! Showtime bestaat sinds 2005 en met deze ervaring helpen we u graag met het organiseren van uw groepsactiviteiten. We bieden u een fraaie eigen locatie voor groepsactiviteiten, maar daarnaast kunnen we in elke regio, provincie of stad een fraaie uitje aanbieden.

Onze kracht zijn de bijzondere arrangementen die we bieden. Geen boogschieten of bowlen, maar arrangementen waar uw collega’s u om zullen waarderen. Daarnaast leveren wij maatwerk, alle activiteiten zijn ‘los’ te combineren. Onze persoonlijke contacten, de korte lijn met klant, en flexibiliteit maken dat alles mogelijk is.

Ideeën voor uw groepsactiviteiten

Wij gaan ervoor om voor iedereen een perfecte dag/avond met leuke groepsactiviteiten te organiseren! Kijk eens rustig rond op onze site voor een uitgebreid aanbod aan activiteiten! Bel ons gerust, schroom niet om via het contactformulier uw vraag/opmerking te plaatsen of te vragen naar een offerte op maat voor een gezellig teamuitje, familiedag of bedrijfsfeestje.

Ons bedrijf is ingericht op groepen. Wij gaan ervoor om groepen en bedrijven enthousiast te maken en elkaar beter te laten leren kennen. Dat merk je in alles wat we doen, en elke groepsactiviteit die we aanbieden. Want: the sky is the limit! We hebben heel veel mogelijkheden voor groepsactiviteiten; van het populaire Buggy rijden, Drone workshop, Driving Dinner tot Helicopter Dropping. En we passen deze op maat voor u aan.

Groot aanbod voor uw groepsactiviteit

Op deze pagina ontdekt een aanbod van sportieve, creatieve en bijzondere activiteiten. Gebruikmakend van onze ervaring nemen we u met veel plezier alles uit handen en garanderen u een goed georganiseerd uitje. Er zijn vastgestelde arrangementen, maar we denken ook graag met je mee over het samenstellen van een programma op maat.

Op zoek naar een passende feestlocatie voor uw groepsactiviteit?

Wij adviseren uw graag over een passende locatie voor uw groepsactiviteit. Voor een grote of kleine groep: wij tippen u over de juiste plek voor bijvoorbeeld indoor en outdoor activiteiten, een restaurant of feestzaal. Want een groepsactiviteit moet natuurlijk afgesloten worden met een hapje/drankje in een fraaie locatie!

Doelstelling van uw groepsactiviteit

Wat voor soort activiteit zoekt u? Is er een speciale aanleiding, doelstelling of misschien wel jubileum?  Wel of geen teambuilding element? Medewerkers buiten de kaders laten denken? Om te bepalen wat uw wensen zijn gaan we met u in gesprek om een aantal vragen beantwoord te krijgen. Zo kunnen wij u adviseren over het ideale programma en de ideale groepsactiviteit voor uw bedrijf .

Meer informatie aanvragen over groepsactiviteiten?