Winter Uitjes

 

Winter BBQ Tour | Winter Challenge Buggyrally |

 

Winter Challenge Buggyrally

Winter Challenge Buggyrally

 

Buggy rijden in warme skipakken? Beleef het winterse landschap in het gaafste vervoersmiddel van dit moment: een Buggy! Deze 250cc voertuigen zijn een soort Kart, maar goedgekeurd voor 2 personen op de openbare weg. En natuurlijk zit jij achter het stuur!

Vanaf 8 personen – Vanaf € 72,50 per persoon

 

Winter bbq tour

Winter BBQ Tour

 

Stap aan boord van onze Legertruck, ruim 70 jaren oud en ooit gediend in Normandië. Maar vandaag staat de truck gereed om voor jullie een bijzonder Winters programma te organiseren! (alleen in regio Twente). Wanneer je op zoek bent naar een origineel, stoer en onvergetelijk programma!

Vanaf 12 personen – Vanaf € 70,00 per persoon

 

Een bijzonder winter uitje organiseren? It’s Showtime 

Buiten is het koud, het wordt sneller donker, wellicht ligt er wel sneeuw in de winter. Ik hoor u al denken wat voor leuk uitje zou ik kunnen doen met mijn collega’s tijdens de winter? Showtime heeft leukste en originele programma’s voor u. Wat denkt u van rijden in een stoere buggy en genieten van het prachtige winterse landschap. Om u er toch warmpjes bij te laten zitten tijdens de tocht n een buggy krijgt u skipakken aan tijdens deze winter buggy challenge. Houdt u meer van het knusse en gezellige tijdens de winterse dagen. Stap dan in de ouderwetse stoere legertruck en geniet van een prachtige tocht door het mooie winter wonderland. Achterin de truck heeft u veel lol met uw collega’s waar een borrel natuurlijk niet mag ontbreken. Tijdens de tocht stopt u op een mooie locatie waar u heerlijk kunt barbecuen het geknetter van het hout in de vuurkorven geeft de sfeer weer. Mocht u toch andere wensen hebben voor uw winterse uitje neem dan contact met ons op. In overleg is heel veel mogelijk.

Informatie aanvragen? Onze event-professionals helpen u graag!

Leuk dat u interesse heeft in een van de Winter uitjes van Showtime Evenementenbureau. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in
en selecteer het uitje waar u graag meer informatie over zal willen ontvangen. Een van onze event-professionals zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen en behoeften te bespreken.

 

Showtime Team

Let Us Entertain You!