Wateractiviteiten

 

Rib boot varen | Zeilen |

 

Rib boot varen

Rib boot varen

 

Met ruim 70 km per uur scheer je over het water! Dit programma wordt veelal aangeboden als combinatie programma met het zeilen, Het RIB boot varen geeft toch net een iets andere dimensie aan het bedrijfsuitje dan dat u alleen gaat zeilen.

Vanaf 20 personen – Vanaf € 90,00 p.p.

 

Zeilen

Zeilen

 

Uitwaaien met klanten is een uitstekende manier om contacten aan te halen en in een rustieke setting bij te praten. Misschien aan boord wel diverse nieuwe producten presenteren?

Vanaf 20 personen – Vanaf € 90,00 p.p.

 

BIJZONDER

BIJZONDER

 

Alleen maar bijzondere events bij Showtime

LOCATIE ADVIES

LOCATIE ADVIES

 

Showtime voorziet je van gratis locatie advies

NEDERLAND

NEDERLAND

 

Events in heel
Nederland én verder

OP MAAT

OP MAAT

 

Samen creëren we uw top event op maat!

Een leuk bedrijfsuitje op het water organiseren? It’s Showtime 

Showtime evenementenbureau biedt vele soorten wateractiviteiten aan. Zo bestaat de mogelijkheid om samen met relaties of collega’s een zeilschip af te huren voor een gezellig uitje op het water. Maar u kunt dit schip ook gebruiken voor andere doeleinden… denk bijvoorbeeld aan een productlancering of bedrijfspresentatie. Kortom een zeilschip is een leuke en bijzondere locatie om samen met uw personeelsleden te vertoeven. Helemaal als de zon schijnt is het optimaal genieten. Houdt u personeel van wat meer spektakel dan is de wateractiviteit RIB boot varen wellicht wat voor uw groep. met ruim 70km per uur scheert u over het water. Ook erg tof is om deze beide wateractiviteiten te combineren. Bent u opzoek naar een andere wateractiviteit die hier niet tussen staat bel ons dan gerust en de kans is groot dat we wat voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 074 256 98 98

 

Informatie aanvragen? Onze event-professionals helpen u graag!

Leuk dat u interesse heeft in een van de wateractiviteiten van Showtime evenementenbureau. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en selecteer de wateractiviteit waar u graag meer informatie over zal willen ontvangen. Een van onze event-professionals zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen en behoeften met u te bespreken.

 

Showtime Team

Let Us Entertain You!