Strandactiviteiten

 

Beach Break | Groepsreis Scheveningen | Dagje Terschelling | Groepsreis Barcelona

 

Beach Break

Beach Break

 

De naam zegt het al: een “break” op het strand. Ongeacht of het mei of november is: de Nederlandse kust heeft altijd een positieve impact op mensen. Terwijl de wind door je haren blaast, geniet je van de rust in de omgeving, de activiteiten en van het eten. Samenwerking, gezonde competitie en een strand BBQ: The Beach Break biedt vele leuke activiteiten voor elke groep.

Vanaf 30 personen – € 40,00 per persoon

 

Bedrijfsuitje dagje terschelling

Bedrijfsuitje Dagje Terschelling

 

Een uitje op de Wadden is met recht een dag weg met collega’s. Hoe vaak kom je op “onze” Wadden? Wij laten je het ultieme Wadden gevoel beleven tijdens een programma met het beste van Terschelling.Naar onze mening is dit de mooiste plek om het échte Wadden gevoel te beleven! Het eiland biedt de meeste mogelijkheden en op deze wijze kunnen we een programma voor iedereen samenstellen.

Vanaf 30 personen – Prijs op maat

 

Personeelsreis Scheveningen

Personeelsreis Scheveningen

 

Helemaal trending zijn die leuke oude busjes, omgetoverd tot rollende keukens. Deze Foodtrucks zien er fantastisch uit, maar worden bovenal gerund door ondernemers met passie voor hun bijzondere product. Hier geen eenheidsworst of massa’s standaard eten; maar oprechte & originele gerechtjes!

Vanaf 30 personen – Vanaf € 250,00 per persoon

 

Personeelsreis Barcelona

Personeelsreis Barcelona

 

Zoekt u iets bijzonders als personeelsreis, incentive of groepsreis, dan is Barcelona een heerlijke keuze. Voor diverse groepen organiseerden wij al een bezoek aan deze fraaie Spaanse stad, en hebben onze bevindingen gecombineerd tot een compleet arrangement voor 2, 3 of 4 dagen. Ga ook mee naar Barcelona!

Vanaf 20 personen – Vanaf € 500,00 per persoon

 

Bedrijfsuitje op het strand organiseren? It’s Showtime 

Het strand; mensen zijn er gek op! Jaarlijks trekken vele mensen richting het strand om te genieten. Het strand als locatie is uitermate geschikt voor vele soorten strandactiviteiten. Een uitje op het strand biedt u vele mogelijkheden afhankelijk van uw soort groep zou je juist wat sportiefs of passief kunnen ondernemen met uw personeel. Showtime organiseert veelal strandactiviteiten in combinatie. Leuke strandactiviteiten waar u aan zou kunnen denken zijn ; beachvollybal, powerkarten, beachgolf, strandvoetbal, flag football etc. Is een dag strand niet genoeg kies dan voor een personeelsweekend richting de kust. Dat is een heel weekend vol leuke activiteiten op en rondom het strand.

Informatie aanvragen? Onze event-professionals helpen u graag!

Leuk dat u interesse heeft in een strandactiviteit , groepsreis of uitje richting het strand. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en selecteer het programma waar u graag meer informatie over zal willen ontvangen. Een van onze event-professionals zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Showtime Team

Let Us Entertain You!