City Games

 

WIe is de mol Stadsspel | Iphone Citygame Express

 

WIe is de mol stadsspel

Wie is de mol stadsspel

 

Één keer per jaar stelt iedereen die ene cruciale vraag: “Wie is de verrader in Wie is de Mol”? Beleef dit spel volgens het bekende TV programma, maar dan gespeeld in een stad naar keuze. Da’s leuk, gezellig en spannend inéén als uitje!.

Vanaf 15 personen – Vanaf € 27,95 per persoon

 

Iphone Citygame Express

Citygame Iphone Express

 

Wil je een stadsprogramma anno 2017 beleven? Vergeet programma’s met losse A4’tjes of GPS’ en. Beleef de Citygame iPhone Express, en beleef een combinatie van interactie,  trendy opdrachten en een luxe Limousine als beloning. Dit is hét interactieve stadsspel!

Vanaf 15 personen – Vanaf € 27,95 per persoon

 

Een leuke City game organiseren? It’s Showtime 

Altijd al eens met uw collega’s een onbekende stad op een originele manier willen ontdekken? Dan zijn de city games van Showtime Evenementenbureau de leukste manier om op een interactieve manier kennis te maken met een desbetreffende stad naar keuze. Alle stadsspellen die worden aangeboden Showtime kunnen worden gespeeld in elke willekeurige stad in Nederland. Maar ook zelfs in bekende wereldsteden in het buitenland zoals Barcelona, Berlijn of Rome. Wat alle citygames van Showtime gemeen hebben is dat ze worden gespeeld met met een speciaal ontwikkelde app voor de iphone. De groep wordt opgedeeld in kleinere groepen zodat u onderling de strijdt aan kunt gaan met uw collega’s of vrienden. U krijgt vervolgens per groep leuke vragen en ludieke opdrachten doorgestuurd via uw Iphone. De groep die als eerste alle opdrachten heeft voldaan wint. Het is zelfs zo dat bij een van onze citygame arrangementen de winnaar mag instappen in een limousine waarnaar u vervolgens naar een onbekende locatie wordt gereden. Kortom een erg leuke en interactieve manier om kennis te maken met de cultuur van de stad en het teamgevoel te versterken met uw collega’s.

 

Informatie aanvragen? Onze event-professionals helpen u graag!

Leuk dat u interesse heeft in een van de Citygames van Showtime Evenementenbureau. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in
en selecteer de Citygame waar u graag meer informatie over zal willen ontvangen. Een van onze event-professionals zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen en behoeften door te spreken.

 

Showtime Team

Let Us Entertain You!