BEDRIJFSUITJE OP MAAT

100 BEDRIJFSUITJES IDEEËN

 

Een bedrijfsuitje op maat is een bijzonder programma, die we geheel op maat voor u samenstellen. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus waarom de bedrijfsuitjes wel? Met meer dan 100 ideeën en mogelijkheden organiseert Showtime jullie bijzondere uitje op maat!

Denk bij een bedrijfsuitje op maat aan De doelgroep: zijn er veel ouderen, veel jongeren, of is het juist heel gemixt? Daar hoort een bijpassend programma bij. Het soort deelnemers: met een groep timmerlieden kies je vaak voor een ander uitje dan voor een directieteam. Bij veel bedrijfsuitjes zijn echter werkvloer, administratie, directie, buitendienst etc allemaal samen. Met een uitje op maat kies je voor passende onderdelen voor iedereen! Het doel van jullie uitje: het eerste teamuitje na een fusie zou er anders uit moeten zien dan een jaarlijkse terugkerend uitje. Net zoals een management dag er anders uitziet dan een teambuilding programma.Het budget: Zoek je die ene gave activiteit, maar past die niet in het budget? Tijdens een bedrijfsuitje op maat kunnen we bijvoorbeeld die gave activiteit afwisselen met 1 of 2 voordeliger mogelijkheden, waardoor het gehele programma weer binnen budget past. Op maat gemaakt! Gratis locatie advies: wij organiseren niet alleen de activiteit, maar juist het gehele programma voor u! Want waar organiseer je de activiteit, welk restaurant is geschikt, en wat ligt centraal voor alle collega’s? Wij zoeken en boeken de fraaie locatie, het eten en de activiteit in 1x voor jullie. Wel zo fijn!

DAAG JIJ ONS UIT?

– GRATIS VOORSTEL BEDRIJFSUITJE OP MAAT

 

Leuk dat u interesse heeft in een bedrijfsuitje op maat en ons wilt uitdagen om voor u een origineel voorstel op papier te zetten (helemaal gratis).Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en probeer zo duidelijk mogelijk aan te geven hoe u het bedrijfsuitje invulling zou willen geven. De afdeling sales zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om samen met u de wensen en behoeften door te spreken. Of neem vandaag nog telefonische contact via het nummer 074 – 256 98 98.

 

informatie aanvragen