Bedrijfsfeest voor Gemeente Amsterdam 450 personen

Bedrijfsfeest voor de gemeente Amsterdam 450 personen

De gemeente Amsterdam gaat haar stadsregio’s herindelen, hierdoor komen oude samenwerkingsverbanden tot een einde. Met een groot eindfeest wil 1 stadsregio haar medewerkers bedanken voor de afgelopen 20 jaren.  Aan Showtime evenementenbureau de opdracht om dit bedrijfsfeest te organiseren.

Bedrijfsfeest voor de gemeente amsterdam 450 personen


Groepsgrootte: 450 personen
Locatie: Sporthal de Pijp, Amsterdam
Gelegenheid; Personeelsfeest; Bedrijfsfeest; Feestavond; Feest op maat
Programma: We Come One
Datum: mei 2014
Categorie; Bedrijfsfeesten Amsterdam

Programma: Feestavond We Come One

Een feest verdeeld over 2 dagdelen (middag en avond), zodat medewerkers van de dagploeg en avondploeg beide aanwezig kunnen zijn. Een feest op eigen locatie, die binnen 24 uren opgebouwd en afgebouwd moet worden. Catering van Halal tot glutenvrij tot vegetarisch. Een zeer uiteenlopend feest in hartje Amsterdam.

Voor deze avond schreven wij “We Come One” een groot feest om samen terug te blikken en vooruit te kijken. Het eerste dagdeel stond in het teken van “vroeger”, terwijl de avond in het teken stond van “toekomst”. De beschikbare sporthal werd voorzien van een evenementenvloer, theaterverlichting, zwart theaterdoeken rondom, en met 25 meter aan breedbeeld videoprojectie konden wij de oude en nieuwe sfeer realiseren.

Bij entree ontvingen de gasten een drankje en accordeonisten zorgen voor bijpassende Amsterdamse muziek. De diverse buffetten boden een variatie aan eten terwijl de tafeltjes met ouderwetse tafelkleedjes voor aankleding zorgde. Op de videoschermen waren beelden, animaties en foto’s van vroeger te zien.

Klokslag 18:00 uur dimden de lampen en begon een video animatie te spelen. Van vroeger naar nu, van meerdere regio’s naar centralisatie.  En van een oubollig feest naar een modern knalfeest!  Op het podium viel het doek naar beneden en werd de band BEAT-IT zichtbaar.  De videoschermen dienden als VJ schermen en de kleedjes verdwenen in een handomdraai van tafel. De band knalde door tot 21:00 en iedereen genoot zienderogen. Om 24:00 uur leverde Showtime de sporthal weer leeg op.

Bedrijfsfeest voor de gemeente amsterdam 450 personen
Bedrijfsfeest voor de gemeente amsterdam 450 personen
Bedrijfsfeest voor de gemeente amsterdam 450 personen
Bedrijfsfeest voor de gemeente amsterdam 450 personen
Bedrijfsfeest voor de gemeente amsterdam 450 personen

“Beste Bart, als comité zijn wij unaniem zeer tevreden over het feest: de avond was super! Aanvankelijk overlegden we zelf met de locatie en beheerder, maar fijn dat alles via jullie is gaan lopen. Dat beviel heel goed. De bijzondere uitstraling gaf de sfeer, de mensen kenden de ruimte bijna niet terug. De kwaliteit van het eten/bediening, entertainment was allemaal super. Het was een geweldige show!”

Meer referenties

Incentive reis naar Rome voor improvers

Showtime Evenementenbureau werd uitgenodigd mee te denken over een incentive personeelsreis voor 30 verkoopprofessionals. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de stad Rome. “IN 9 OUDE FIAT 500’S REDEN WE DOOR DE STAD ROME, WAT EEN BELEVING!”

Fusiefeest in Westervoort voor ForFarmers 1.250 personen

ForFarmers is de grootste mengvoeder & krachtvoer coöperatie van Europa en de afgelopen jaren meerdere keren gefuseerd. Recentelijk namen zij HendrixUTD voeders over, en hiermee ontstond voor Nederland 1 nieuwe organisatie.  Dit “SAMEN” gevoel moet tijdens een Fusie Feest worden gestimuleerd, met daarin voor elke medewerker iets herkenbaars. “HEEL ERG GAAF OM GERARD EKDOM OP HET PERSONEELSFEEST TE HEBBEN!”

Benieuwd hoe wij de WOW factor voor uw personeelsfeest kunnen creëren?  

Daag ons uit, onze eventprofessionals adviseren u graag!

Showtime Evenementenbureau Team

Benieuwd hoe wij de WOW factor voor uw personeelsfeest creëren?  

Daag ons uit, onze eventprofessionals adviseren u graag!

Altijd op de Hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief icon

Blijf per email op de hoogte van de laatste evenementen, trends & ontwikkelingen!