Bedrijfsfeest amsterdam voor VU medisch centrum

Bedrijfsfeest Amsterdam voor VU medisch centrum

Grote hilariteit bij het dirigeren van 120 muzikanten

Briefing feestavond

Het eindejaarsfeest van VU MC Amsterdam mocht iets bijzonders worden, maar diende tegelijkertijd een verplicht teamelement te bevatten. Een swingend kerstfeest, maar elkaar ook leren kennen tijdens een samenwerkings onderdeel.

 

Aantal personen

150

Locatie

Miranda Paviljoen
Amsterdam

Datum

18 december 2012

Het programma; The Winter Carol

Showtime werkte een compleet voorstel uit met een verrassende locatie op slechts 1000 meter afstand van het VU MC. Na ontvangst met warme chocomelk en glühwein werd iedereen uitgenodigd voor een muzikale kerstworkshop. In een sub-zaal stonden emmers, kliko’s, pannen en kerstitems gereed. Het doel: een bekend kerstnummer met elkaar spelen op niet-alledaagse muziek voorwerpen! Het programma werd opgevolgd met een Winters buffet, waarbij de DJ het muzikale voortouw nam. Kerstmuziek werd naadloos in elkaar gemixt met muziek uit de jaren 80s, 90s en 00’s, en zo was de dansvloer tot het einde gevuld.

Reactie na afloop

Alle lof voor het vinden van deze bijzondere locatie, die zo dichtbij was, maar toch vrijwel onbekend bij iedereen. Het gezamenlijk “muziek maken” zorgde voor een goede teambuilding. De DJ draaide lekker met als gevolg een volle dansvloer van begin tot het einde. Al met al een zeer geslaagd Kerstfeest ter afsluiting van het jaar.  

 

Dit programma is beoordeeld met een 8,5

VU medisch centrum